2777
2789
عنوان

کسی کرونای جدید رو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پزشک هستین میشه بپرسم تا کی ناقل هسنیم من یه هفته علائم دارم سرفه میکنم هنوز انتقال میدم

عزیزم سرفه هات دیرتر از بقیه علائم بهبود پیدا میکنه

واسه ناقل بودن اگه سویه جدید باشه از شروع علائم تا ۱۰ روز بعدش مراقب اطرافیانتون باشین🌸تو این مورد من خودم هنوز دو هفته رو رعایت میکنم😁

برا من که خوب بود فقط سرفه هام قطع نمیشه

انشاالله که خوب میشی عزیزم، حتما دمنوش آویشن بخور برای گلودرد عالیه عزیزم

منکه از بدن درد و سردرد و سرگیجه و بی حالی و کوفتگی مُردم بخدا، خیلی بده😩🥺😔

یعنی اصلا میگن گلو درد یاد کرونا خودم میوفتم دقیقاااا تماممم علائم تورو دارم وای گلو دردم یعنی نزدی ...

عزیزم خیلی بده میفهمم من روز ششم هستم از دیروزم دخترم گرفته بزور خودم رو میکشونم تا بتونم کاری کنم نفس ندارم

@malile_quilling
دقیقا منم همینطور، بخدا انقدر بدنم درد میکنه که انگار غلتک از روم رد شده، سردرد و سرگیجه و تهوع امان ...

عزیزم حتما برید سرم بگیرید من برای بدن درد فقط شیاف زدم 

@malile_quilling
مام درگیرشیم خانوادگی ،ولی سه تا دگزا خطرناک نیس چرا هرچی میشه دکترا یا دگزا میدن یا بتامتازون

عزیزم چون دکتر حالم رو دید و نفس زدنم رو گفت چاره ایی نداریم جز درمان حساب میشه دیگه نمیدونم توکل به خدا

@malile_quilling
خداروشکر بهتری من دکتر واسم سیپروفلوکساسین نوشته خیلی باهاش ضعف دارم سه روز خوردم بنظرت نخورم خطرناک ...

مگه عفونت داشتی آخه تو ویروس آنتی بیوتیک تجویز نمیکنن

@malile_quilling
منم پشتم از دیروز درد می‌کنه با کتفم نکنه منم گرفتم دردش خیلی بده ولی علایم دیگه ندارم

انشاالله که درگیر نشده باشید منم دردام از کتف و گردن و بعد سرو گلو بود بعدم تب و لرز تعریف شدید

@malile_quilling

برا گلو درد غرغره دیفن هیدرامین رو تجویز میکنند و قرص مکیدنی لیکوفار

اگه خیلی شدید باشه یه دگزا داخل دو قاشق غذاخوری خوری دیفن و یک لیوان آب حل میکنید و بدون اینکه قورت بدید غرغره میکنید روزی دو دفعه اینم تجویز دکترم بود فقط اصلا نباید قورت داده بشه

@malile_quilling