2777
2789
عنوان

واکسن کرونا برای بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 33 پست
شما برا بچتون زدین؟

من مجردم عزیزم

ولی تو خانواده ما همه بچه ها زدن

دوستمون دکتر پسرش و برادرزاده هاش زدن سینوفارم

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تازه واکسن زده بودیم و گرفتار شدیم ولی سویه جدید گویا واکسن گریزه کلا ویروس موذیه معلوم نیست چیه

گفتن  باید واکسن خود سویه درست بشه که فعلا مقدور نیس😥

میگن سینوفارم و پاستوکووک روی سویه جدید تاثیری نداره کاش حداقل برای بچه ها فایزر یا مدرنا وارد میکرد ...

تازگی استرازنکام از رده خارج کردن

دیگه چی بزنیم😄

آره ولی واکسن زدن از شدت بیماری کم میکنه و مانع بستری شدن میشه 

درسته من امروز یک سرم و دو تا امپولم زدم اونا هم خیلی کک کننده بودن متاسفانه نفهمیدم امپول و سرم چی بود ولی کلا مریضی بدیه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ولی اگه فوری سرم بزنی تو این سویه جدید بهتره و فقط قرنطینه و یک مقدار دارو کمکی میخواد 

در هر صورت بیماری مزخرفیه من بعد دو سال گرفتم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ما نزدیم فقط یه دز منو شوهرم ، ترسیدیم تو فامیل بعد واکسن چندمورد بدحال داشتیم ک یا ۶ ماه بیمار شدن ...برا بچه هام میترسم بزنم البته پسرم ی دز مجبوری زدیم براش 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ولی اگه فوری سرم بزنی تو این سویه جدید بهتره و فقط قرنطینه و یک مقدار دارو کمکی میخواد  در هر ...

حالا این سبکشه ک خواهر 

😄اون قبلیا خیلی بد بود

ما هر سویه رو اومده مث مد گرفتیم 

البته ازین قسر در رفتیم😅

😍شمام ایشالا زود خوب میشی

قرنطینه هم ۵ روزه 

نه این که مقدور نباشه . مثل همین واکسن ها هر سه فازو باید رد کنه که تایید بشه یکم طول میکشه ولی این واکسن ها هم تاثیر دارن حالا حداقل ۶۰ درصد بالاخره این سویه هم خود کروناست ولی با چندتا تغییر ژنتیکی

ما نزدیم فقط یه دز منو شوهرم ، ترسیدیم تو فامیل بعد واکسن چندمورد بدحال داشتیم ک یا ۶ ماه بیمار شدن ...

شما که ی دوز زدین خدارو شکر خوب بودین بقیه دوزارو هم بزنین انشالله مثل دوز اول خوب باشین . من دوز سوم زدم مثل دو دوز اول خداروشکر عوارضی نداشتم

وقتی تاثیر نداره چرا می زنی؟؟؟؟

اگه از مرگ جلوگیری کنه چی ارزش نداره؟ حالا به صورت سرماخوردگی بگیریم رد بشه که خوبه مهم فرم شدید و مرگ و میره که جلوگیری میکنه هدف همه واکسنای دنیا همینه