سلام خانوما کسی به بچش واکسن کرونا سینوفارم زده؟ اگه زدین چه عوارضی داشته به جز تب و دست درد؟ دخترم ۶ سالشه امسال میره مدرسه میخوام واکسن کرونا بهش بزنم خیالم راحت بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره ولی واکسن زدن از شدت بیماری کم میکنه و مانع بستری شدن میشه
درسته من امروز یک سرم و دو تا امپولم زدم اونا هم خیلی کک کننده بودن متاسفانه نفهمیدم امپول و سرم چی بود ولی کلا مریضی بدیه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
گفتن باید واکسن خود سویه درست بشه که فعلا مقدور نیس😥
ولی اگه فوری سرم بزنی تو این سویه جدید بهتره و فقط قرنطینه و یک مقدار دارو کمکی میخواد
در هر صورت بیماری مزخرفیه من بعد دو سال گرفتم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ما نزدیم فقط یه دز منو شوهرم ، ترسیدیم تو فامیل بعد واکسن چندمورد بدحال داشتیم ک یا ۶ ماه بیمار شدن ...برا بچه هام میترسم بزنم البته پسرم ی دز مجبوری زدیم براش
گفتن باید واکسن خود سویه درست بشه که فعلا مقدور نیس😥
نه این که مقدور نباشه . مثل همین واکسن ها هر سه فازو باید رد کنه که تایید بشه یکم طول میکشه ولی این واکسن ها هم تاثیر دارن حالا حداقل ۶۰ درصد بالاخره این سویه هم خود کروناست ولی با چندتا تغییر ژنتیکی
اگه از مرگ جلوگیری کنه چی ارزش نداره؟ حالا به صورت سرماخوردگی بگیریم رد بشه که خوبه مهم فرم شدید و مرگ و میره که جلوگیری میکنه هدف همه واکسنای دنیا همینه