سلام خانوما کسی به بچش واکسن کرونا سینوفارم زده؟ اگه زدین چه عوارضی داشته به جز تب و دست درد؟ دخترم ۶ سالشه امسال میره مدرسه میخوام واکسن کرونا بهش بزنم خیالم راحت بشه
سینوفارم براش زدم دوز اول یک کم لرز کرد دوز دوم هیچی تو دی و بهمن
ولی یکشنبه همین هفته کرونا گرفت منم امروز گرفتم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اره تازه واکسن زده بودیم و گرفتار شدیم ولی سویه جدید گویا واکسن گریزه کلا ویروس موذیه معلوم نیست چیه