telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲 من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنشعوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
بارون تو مرداد 😕😕. ر.....م به این ابو هوای شهر خودمون.عنه
بله شیراز از فردا تا هفته دیگه قراره سیل بیاد
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
کجا هستی عزیزم؟ ما اینجا داشتیم هلاک میشدیم از گرما الان دیگه کلی هشدار سیل و....&nbs ...
اینجا نمیدونم چرا دوسه روزه شرجی شده قبلشم ما کرونا داشتیم کلا تو خونه بودیم یه ۲۰ روزی.ما اصفهانیم😫😫.
دیشب که هممون داشتیم خفه میشدیم درو باز کردیم بدتر شد.من کلا لخت مادر زاد شدم رفتم تو اتاقم خوابم برد مامانمم تابستونا میاد توپشه بند من ولی یه حسی بهم میگه بابام صبح که اومده مامانمو برای نماز بیدار کنه لخت منو دیده چون نگام نمیکنه امروز😥😥😥😥😥😥 توروخدا کاش ندیده باشه
با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲 من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنشعوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻