2777
2789
عنوان

بخاطر اینه که رفتم تو بارون؟ 😟😑

259 بازدید | 16 پست

باردارم 

از ظهر موقع ادار کردن درد داشتم 

بعد بارون شدید میومد منم رفتم تو بارون 

لباسامم فورا عوض نکردم. 

الان دردم  بیشتر از قبل بود و بعدش تکرر ادرار گرفتم. 

حالا چیکار کنم 😢

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

کمردرد دلدرد؟

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی امیدوارم زودتر خوب شی💝

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
بارون تو مرداد 😕😕. ر.....م به این ابو هوای شهر خودمون.عنه

بله شیراز از فردا تا هفته دیگه قراره سیل بیاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بارون تو مرداد 😕😕. ر.....م به این ابو هوای شهر خودمون.عنه

کجا هستی عزیزم؟ 

ما اینجا داشتیم هلاک می‌شدیم از گرما 

الان دیگه کلی هشدار سیل و.... 

جمعه هم جایی نزدیک ما 24 نفر بخاطر سیل فوت شدن. 

ایشالا که دیگه خسارت جانی نداشته باشه. 

کجا هستی عزیزم؟  ما اینجا داشتیم هلاک می‌شدیم از گرما  الان دیگه کلی هشدار سیل و....&nbs ...

اینجا نمیدونم چرا دوسه روزه شرجی شده قبلشم ما کرونا داشتیم کلا تو خونه بودیم یه ۲۰ روزی.ما اصفهانیم😫😫.

دیشب که هممون داشتیم خفه میشدیم درو باز کردیم بدتر شد.من کلا لخت مادر زاد شدم رفتم تو اتاقم خوابم برد مامانمم تابستونا میاد توپشه بند من ولی یه حسی بهم میگه بابام صبح که اومده مامانمو برای نماز بیدار کنه لخت منو دیده چون نگام نمیکنه امروز😥😥😥😥😥😥 توروخدا کاش ندیده باشه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
ممنون عزیزم  خیلی بده تکرر ادرار

اخی عزیزم   اشکال نداره خوب میشی❤

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
بله شیراز از فردا تا هفته دیگه قراره سیل بیاد

منم استان فارسم

اینجا دیروز تا حالا اکثر مغازه دار ها تعطیل کردن بخاطر سیل 😁

فعلا خبری از سیل نیست 

صبح بارون خیلی قشنگ اومد عصر هم 45 دقیقه بارون شدید 

ایشالا که بارون بیاد ولی بی آفت باشه.