2777
2789
از اون پنیر محلیاس.تو ابری مانکن زدی؟

ن سمیرا جون 

ما ترکا دوغ رو میزارم رو شعله وقتی بجوشه میبره صاف میکنیم اونو میشه شور ( چوروتمه ) هم بهش میگیم

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خودت درست کردی؟

اگه آر کالری دوغش رو حساب کنی این درمیاد 

و اتفاقا مامان بزرگ من میگفتن ک شور بسیار لاغر کنندس

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
ن سمیرا جون  ما ترکا دوغ رو میزارم رو شعله وقتی بجوشه میبره صاف میکنیم اونو میشه شور ( چوروتمه ...

اره 😍😍 فقط فارسیش چی میشه؟

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
ن سمیرا جون  ما ترکا دوغ رو میزارم رو شعله وقتی بجوشه میبره صاف میکنیم اونو میشه شور ( چوروتمه ...

خودمم ترکم خب😂😉

ولی فقط اسمشو شنیدم مامان اینا از بچگی میگن شور.

ولی توی عمرم فقط یکی دوبار خوردم.طرز تهیه شم نمیدونستم🙊مررسی گفتی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اره 😍😍 فقط فارسیش چی میشه؟

اکثرا شور میگن یا پنیر محلی 

نوووش جونت عسلم😁

امروز چنتا طناب زدی؟

خب عزیزم خودت درست کردی؟ اگه آر کالری دوغش رو حساب کنی این درمیاد  و اتفاقا مامان بزرگ من میگ ...

نه عمم درست کرده ولی با ماست 

به نظرت همون پنیر محلی حساب کنم؟

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
خودمم ترکم خب😂😉 ولی فقط اسمشو شنیدم مامان اینا از بچگی میگن شور. ولی توی عمرم فقط یکی دوبار خورد ...

خیلی خوشمزس😋😋

خودمم ترکم خب😂😉 ولی فقط اسمشو شنیدم مامان اینا از بچگی میگن شور. ولی توی عمرم فقط یکی دوبار خورد ...

ای جاااان شماهم ترکی 😻😻

ترک کجایی سمیرا جونممم

اکثرا شور میگن یا پنیر محلی  نوووش جونت عسلم😁 امروز چنتا طناب زدی؟

پس پنیر محلی میزنم 

مرسی دورت بگردم🤗

طناب هنوز نزدم ولی تا ساعت ۷ امروز ۵۰۰ تا میزنم