2777
2789

وقتی بازدید واتساپ رو مخفی می کنی یعنی زمان آخرین بازدید رو دیگران نمیبینن ولی زمانی که آنلاین باشی و کسی بیاد تو پی وی متوجه میشه شما آنلاین هستید 

یا آنلاین بودن هم میشه مخفی کرد 

چون الان دیدم تو پربازدید ها نامزد به مخفی کردن آنلاین گیر داده واقعا مغزم درگیر شد 

یعنی میشه کاری کرد تو واتساپ آنلاین باشی بعد یکی بیاد تو پی ویت اون آنلاین بودن اون بالا نخوره 

آنلاین میشی میفهمن ،  بعد وقتی بازدید خودت رو مخفی کنی بازدید بقیه رو هم نمیتونی دیگه ببینی ، کلا خیلی مسخرست

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا خوب مگه چیه خیلی ها آخرین بازدیدشون رو برمیدارن 

همسر خود من هم آخرین بازدیدش رو برداشته وقتی خودش برمیداره برای دیگران رو هم نمیتونه ببینه دیگه ولی وقتی آنلاین میشه که آنلاین بودنش میاد 

این اصلا چه ربطی به خیانت داره یعنی واقعا از خوندن اون تاپیک شاخ درآوردم چند نفر هم تازه تایید کردن اگه خیانت نمی کردی پس نباید بازدیددت رو مخفی کنی 

این موضوع چه ربطی به خیانت داره

چه جوری ؟  من که هر وقت تو پی وی کسی بودم چه بازدید داشته چه مخفی کرده من آنلاین بودنش رو دیدم ...

جی بی واتساپ میشه اخرین بازدیدو ثابت کرد هرموقع وارد پی وی ش بشی همون زمان ثابت شده رو نشون میده

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

عزیزم از دست من ناراحت نشو من مخاطبم حرفای اسی بود که الکی این تاپیک رو زده بود. واقعا معذرت میخوام منم پسرم ی مشکلی  داره دکتر گفته خوب میشه منم خیلی نگرانم برا ایندش. بازم معذرت میخوام