من غرق شدم تو تناقضی که میگه حجاب شخصیه حتی اگر با بیکینی بیاد بیرون،تو چشاتو کور کن تا نبینیشون.اگه سگای ولگرد زدن تیکه پارت کردن مشکل توعه،نیا بیرون تا نمیری.قربونی کردن گوسفند تو عید قربان بده ولی میرن به سگای ولگرد از همون گوشت میدن که تعداشون روز به روز بیشتر میشه و بچه های کوچیک رو میکشن.حج رفتنو که فروع دینه و مثل نماز و روزست رو بد میدونن ولی از غذای سگ و گربه و مسافرت های چند صد میلیونیشون نمیگذرن بدن به فقرا، اون هیچی به همون خمس و فطریه هم اعتقاد ندارن. اماااااا همونا اگر ببینن کسی تو ۱۷ سال و ۱۱ ماه و ۲۹ روزگی شوهر کنه میگن کودک همسره و فقر فرهنگی داره ، همه هم یهو هشتگ های تو برو خود را باششونرو فراموش میکنن :/ 🤢😷 یه سری هم که عقاید و چهره ی واقعی کریهشون رو قایم کردن پشت حجاب حضرت زهرا (س) فاذا ماذا هاذا لازا چلازا؟؟؟؟😑😑😑 چند روز دیگه همینایی که اینجوری واسه سگا خرج میکنن میگن پول هیأت رو بدین به نیازمندا :/ ببین کی گفتم. تاریخ ۶ مرداد۱۴۰۱ . این خط _ این نشون / 😑 تو عید قربان میگفتن جای کشتن گوسفندا برین درخت بکارید. میگماااا این گوشت و مرغ هایی که میریزین جلو سگای ولگرد میوه همون درختایی ان که کاشتید یا چی ؟؟؟🤣🤣🤣😂😂 دوستان عزیز محرم شروع شده ها،کم کم مادر بزرگاتون که پارسال تو آمبولانس پشت دسته موندن و فوت کردن رو از تو انباری دربیارید و بتکونید که لازمتون میشه 😂🤣 شما که محجبه هستی و ظاهر مذهبی داری اما ژست روشنفکری میگیری و از عزای حسینی خرج میکنی واسه توجیه روشنفکریت،باید بگم که قیام اباعبدالله برای امر به معروف و نهی از منکر بود.پس ببند اون دکان کاسبیو 😉😊 در ضمن امضامم شخصیه،شما چشماتو ببند نبینی،برو خود را باش. همه ی مشکلات حل شده فقط مونده امضای من ؟؟😡😏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من غرق شدم تو تناقضی که میگه حجاب شخصیه حتی اگر با بیکینی بیاد بیرون،تو چشاتو کور کن تا نبینیشون.اگه سگای ولگرد زدن تیکه پارت کردن مشکل توعه،نیا بیرون تا نمیری.قربونی کردن گوسفند تو عید قربان بده ولی میرن به سگای ولگرد از همون گوشت میدن که تعداشون روز به روز بیشتر میشه و بچه های کوچیک رو میکشن.حج رفتنو که فروع دینه و مثل نماز و روزست رو بد میدونن ولی از غذای سگ و گربه و مسافرت های چند صد میلیونیشون نمیگذرن بدن به فقرا، اون هیچی به همون خمس و فطریه هم اعتقاد ندارن. اماااااا همونا اگر ببینن کسی تو ۱۷ سال و ۱۱ ماه و ۲۹ روزگی شوهر کنه میگن کودک همسره و فقر فرهنگی داره ، همه هم یهو هشتگ های تو برو خود را باششونرو فراموش میکنن :/ 🤢😷 یه سری هم که عقاید و چهره ی واقعی کریهشون رو قایم کردن پشت حجاب حضرت زهرا (س) فاذا ماذا هاذا لازا چلازا؟؟؟؟😑😑😑 چند روز دیگه همینایی که اینجوری واسه سگا خرج میکنن میگن پول هیأت رو بدین به نیازمندا :/ ببین کی گفتم. تاریخ ۶ مرداد۱۴۰۱ . این خط _ این نشون / 😑 تو عید قربان میگفتن جای کشتن گوسفندا برین درخت بکارید. میگماااا این گوشت و مرغ هایی که میریزین جلو سگای ولگرد میوه همون درختایی ان که کاشتید یا چی ؟؟؟🤣🤣🤣😂😂 دوستان عزیز محرم شروع شده ها،کم کم مادر بزرگاتون که پارسال تو آمبولانس پشت دسته موندن و فوت کردن رو از تو انباری دربیارید و بتکونید که لازمتون میشه 😂🤣 شما که محجبه هستی و ظاهر مذهبی داری اما ژست روشنفکری میگیری و از عزای حسینی خرج میکنی واسه توجیه روشنفکریت،باید بگم که قیام اباعبدالله برای امر به معروف و نهی از منکر بود.پس ببند اون دکان کاسبیو 😉😊 در ضمن امضامم شخصیه،شما چشماتو ببند نبینی،برو خود را باش. همه ی مشکلات حل شده فقط مونده امضای من ؟؟😡😏
قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
سنمم دیگه رسیده به ۳۰ تازگیا.یه دختر ۷ ساله هم دارم
گناه نداره بچتو از داشتن خواهر برادر محروم میکنی؟
بنظرم بخاطر کار ارزش نداره بندازیش
کلی ام ضرر داره برات
اگه نمیخوای اگه نمی تونی مراقبش داشته باشی خوب.....
خودت بهتر میدونی باید چیکار کنی
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین