2777
2789
عنوان

آلرژی و کهیر

4917 بازدید | 58 پست

سلام دوستان اگر کسی تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنه.

یکسال و نیم درگیر کهیر مزمن شدم،کرمانم،هرچی دکتر اینجا بوده رفتم یه عالمه آزمایش دادم روزی ۹تا قرص میخورم اما اصلا خوب نشدم.روزی نبوده که بدون کهیر باشم.نمیدونم کجا و پیش کدوم دکتر برم؟یزد یا شیراز؟

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم بابام مث شما بود خارش شدید داشت جوری که از شدت خارش بدنش زخم میشد پیش خیلی از دکترا رفت همه میگفتن کهیر هست ولی رفت پیش یه دکتر گفت سوداس بهش دارو داد خدارو شکر گوش شیطون کر یه مدت هس خیلی حالش خوبه خارش نداره پرهیز غذایی داده

گلم منم بابام مث شما بود خارش شدید داشت جوری که از شدت خارش بدنش زخم میشد پیش خیلی از دکترا رفت همه ...

یعنی پیش دکتر طب سنتی رفت؟بدنش قرمز میشد و ورم میکرد؟

خدایا شکرت😍
باکتری معده داشتم که یه دوره کامل دارو خوردم. یبوست ندارم.

خب دیگه باکتری معده ،باعث زخم معده میشه

باید خیلی رعایت کنی ،پرهیز غذایی انجام بدی و سعی کن معده ت خالی نباشه

اینا تجربه های خودمه 

من اس آمپرازول بیست میخورم هر روز 

که ترمیم کننده معده هست و کمی کهیر کم شده برام

منم نمیدونستم دلیل کهیرهام چیه تــــا زخم معده م شدت پیدا کرد و از دردش متوجه شدم

معده م که درد میگیره  ،کهیرها میزنه بیرون 

خب دیگه باکتری معده ،باعث زخم معده میشه باید خیلی رعایت کنی ،پرهیز غذایی انجام بدی و سعی کن معده ت ...

باشه عزیزم حتما رعایت میکنم شما چند وقته درگیر هستین؟

خدایا شکرت😍