2777
2789
عنوان

بیاین طرفو قهوه ای کردم🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 41 پست
عزیزم دیگه ب هیچوجه سمتش نرو .یروز پشیمون برمیگرده.تجربه دارم

چشم آخه خیلی داستانش طولانیه کلا ازش زده شدم حتی عکس گریه هاشم دارم بعد الان واقعا نمیدونم چرا این رفتارارو کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بدتر کسی که کات کرده و جدا شده ولی میره طرفو فحش کش میکنه افتخارم میکنه معلومه چقد باشخصیته

طرف خودش برگشته منم نمیخواستمش فوش کشش کردم آیا فشارش به شما وارد شده؟  

خواهر از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون دوسش داشتم ولی اصلا پیش خودش یک کلمه هم بروز نمیدم

هردوهمدیگه دوست دارین کامل مشخصه دارین لجبازی میکنین .اگه میخوای فراموش کنی کامل پاک کن و بلاک کن ک کمتر بهش فک کنی یا ی مدتی کاری بهش نداشته باش تا قدرتو بدونه اینطوری انکار نکنه

بقیه چتم متاسفانه فوش دادم بهش ولی میترسم تعلیق بشم نذاشتم    

خودتو عرب کردی یعنی چی؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

طرف خودش برگشته منم نمیخواستمش فوش کشش کردم آیا فشارش به شما وارد شده؟    

اگه واقعا نمیخواستیش میتونی بلاکش کنی و هیچ واکنشی نشون ندی و احترام و شخصیت خودتم نگه داری

این مدل حرف زدن فقط شخصیتتو میاره پایین به اون طرفم نشون میده که چقد بهت فشار اومده ک کات کردین وگرنه اصلا باهاش دهن ب دهن نمیشدی و زندگی خودتو میکردی

به من ربطی نداره که بخواد بهم فشاری واردبشه دارم بهت میگم درس بگیری برا ایندت این رفتارو تکرار نکنی

زشته

اگه واقعا نمیخواستیش میتونی بلاکش کنی و هیچ واکنشی نشون ندی و احترام و شخصیت خودتم نگه داری این مدل ...

بلاکش کردم گلم آخه شما اصل ماجرا رو نمیدونید من خلاصش کردم ایشون میومد عکس و فیلم میفرستاد گریه میکرد که من برگردم ولی چون یکم لجبازی کردم برنگشتم بعد چندماه اینطوری خاست طلافی کنه

چقدر قهوه ای شد     شاید واقعا برای تو نزاشته

اخه مطمعنم هیچ دختری به اسم من تو زندگیش نیست و واتساپ کلا فقط منو سیو داره و چطور استوری شکست عشقی میزاره دقیقا اسم منو پایینش مینویسه😐😐

اگه واقعا نمیخواستیش میتونی بلاکش کنی و هیچ واکنشی نشون ندی و احترام و شخصیت خودتم نگه داری این مدل ...

بنظرم ایشون طبق گفتشون خودشو عرب کرده ،نصحیتای شمام مثمر ثمر نیست. الان اینجا مشخصه که آویزنه با دست پس میزنه با پا پیش میکشه،فقط تظاهر میکنه نمیخوادش.جونش میره واسش ولا خواهر

عشق یعنی همسرم که رفیقمه😍دخترم که نفسمه😍پسر کوچولوم که زندگیمه😍.خدایا شکرت😊🙏