2777
2789
عنوان

کلاس ۴۵ نفره مگه هنوزم هست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 55 پست
اوموبایل این شرایط کرونا، اصلا چی میفهمه بچه با این همه جمعیت

اره متاسفانه فقط بار کاری معلما زیاد میشه 

اون بنده خدا هم قطعااا سختشه با ۵۰ تا بچه قد و نیم قد با اخلاقای متفاوت

خود مادرا با یکی دو تا بچه گاهی ذله میشن چ برسه ب اونا

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

الان چون کوچیکه گفتم امسال ببرم غیر دولتی، ولی از ابن ناراحتم که سال دیگه جابجاشده کنم و بچه اذیت می ...

هنوزم دیر نشده اگه شرایطشو داری که حتما ببرش خصوصی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما داداشمو بردیم پیش دبستانی خدا شاهده پیر شدیم من نمیدونم بعضی مادرا همینجوری بچه زاییدن انداختن ب ...

شما خودتونم ماشالله داشتید که😕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی بچه بزرگ کردن تو این جامعه سخته، هزار تا فکر و خیال دارم 

تازه از این به بعد سختیات شروع میشه

بچه رو ببر بیار باهاش درس کار کن با این و اون دهن به دهن شو مخصوصا اگه نفهم هم باشن دیگه بدتر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شما خودتونم ماشالله داشتید که😕

چی عزیزم؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫