2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بچه شیرخوارمو جا گذاشتم اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گناه همسرتون چیه؟؟ چکار باید بکنه؟؟ میگید صبح تا شب سر کار. اگه خودتون داور این اختلاف باشید&nbs ...

اخه میتونه حجم کارشو کم کنه الکی سرکار بیشتر میمونه تا درگیر پسر کوچیکم نشه درضمن به باشگاه و تیپ خودش میرسه در حالیکه من داغون شدم

امروزم با مادرطوهرم دعوام شد دختر شش سالم چند وقته میگه منو ببر سینما امروز براش بلیط گرفتم واسه ساع ...

کوچیک رو باید برمیداشتی نه بزرگه گناه داره مقصر هم شوهرته 

خودشناسی DNA plus
خب عزیزم ابجی گلم نباید قهر کنی حداقل واسه بچهات

بتید چیکار کنم وقتی نمیفهمن من بچه رو جا گذاشتم که بفهمه نگهداری بچه شیرخوار چقدر سخته جالبه هرجاهم میریم میگه مادرم بچه هامو بزرگ کرده

بتید چیکار کنم وقتی نمیفهمن من بچه رو جا گذاشتم که بفهمه نگهداری بچه شیرخوار چقدر سخته جالبه هرجاهم ...

ولی بچت گناه داره. اون چیکار کنه باباش نفهمه. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

عزیزم حالا که قهر کردی تموم شده بعد از این به هیچ عنوان قهر نکن. به هیییییییچ عنوان. درسته خسته هستی ولی راههای بهتر از قهر وجود داره، اگر وضعیت مالیت خوبه می تونی بدی بچه را خانه بازی ها ساعتی نگه دارن، یا پرستار ساعتی بگیری یا بخوابونی خونه مادر شوهرت بعد بری بیرون. اینکه دو تا بچه آوردی پشیمون نباش و مادر شاد و قوی ای باش. همیشه هم سعی کن کارهات را جوری برنامه ریزی کنی که هیییییییچ توقعی از فامیل نداشته باشی انگار که نیستن اینطوری شاد تر و در عین حال منطقی تر رفتار می کنی. در این زمان اجابت دعا، قلبا دعاگوت هستم

اخه میتونه حجم کارشو کم کنه الکی سرکار بیشتر میمونه تا درگیر پسر کوچیکم نشه درضمن به باشگاه و تیپ خو ...

درکت میکنم

منم اصلا بچه هامو پیش مادرشوهر نمیزارم‌ اگه بزارم تا برسم‌ سرکوچه زنگ میزنه میگه بیا بچه نمی ایسته

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
امروزم با مادرطوهرم دعوام شد دختر شش سالم چند وقته میگه منو ببر سینما امروز براش بلیط گرفتم واسه ساع ...

دققققیقا منم همینم...بچه هام 6ساله و یکی و نیم ساله...شوهرم از سرکار میاد اصلا کمکم نمیکنه...میره تو اتاق درم میبنده که بچه ها اذیتش نکنن...ولی من خونم جداست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
عزیزم حالا که قهر کردی تموم شده بعد از این به هیچ عنوان قهر نکن. به هیییییییچ عنوان. درسته خسته هستی ...

این خانه بازی ها چطورن تا حالا نشنیدم اخه بچه یک یالو نمیه رو نگه میدارن بعدش واسه پرستار بچه پیش غریبه نمیمونه فقط منو پدرش در نهایت مادرشوهرم چون مدام اونم میبینه ولی درکل چون همیشه پیش خودم بوده اکثرا به خودم میچسبه