2777
2789

سلام من دوتا بچه شش ساله و یک ساله و نیمه دارم کوچیکه ماشالا خیلی شیطونی تنهایی از پسش برنمیام طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم متاسافنه هیچ کس کمکم نمیکنم منم کم آوردم شوهرم که از صبح سرکاره تا شب شب هم که برمیگرده فرار میکنه تو اتاق تا بچه ها اذیتش نکنن منم نه میتونم ارایشگاه برم نه ورزش نه خرید. البته با هزار ترفند دوسه روز یه بار یه دوساعتی بچه رو میدم مادرشوهرم که نگه داره ولی وای از روزی که ایشون خسته بشه شوهرم داغ میکنه منو به باد فحش میگیره جرات هم ندارم مادرمو بیارم مادرشوهرم سریع میاد خونم میشینه بالای خونه و منتظر اینه مامانم ازش پذیرایی کنه مادرمم سریع معذب میشه برمیگرده خونش.اینم بگم ارجا برم مادرشوهرم اویزونمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزم با مادرطوهرم دعوام شد دختر شش سالم چند وقته میگه منو ببر سینما امروز براش بلیط گرفتم واسه ساعت سه اینم بگم پسرم از ساعت ۹ صبح بیدار کردم تا سه نخوابوندم که وقتی رفتیم سینما مادرشوهرمو اذیت نکنه و راحت بخوابه ساعت ۴ و نبم که برگشتیم پسرم هنوز خواب بود من رفتم دم در کپی بگیرم که یه دفه پسرم بیدار میشه و مادرشوهرم اومد دم در دادو بیداد راه انداخت که تو بچتو میدی به من و میزاری میری ابرو واسم نزاشت حالا شوهرمم طلبکار که تو مادرمو اذیت میکنی من با این مادر و پسر نفهم چیکار کنم منم بچه رو جا گذاشتم با دختر بزرگم اومدیم قهر خونه مادرم

خب گناه همسرتون چیه؟؟ چکار باید بکنه؟؟ میگید صبح تا شب سر کار.

اگه خودتون داور این اختلاف باشید 

چه راهکاری میدید .

با عرض پوزش اگه دلیلتون فقط همینهایی بود که اشاره کردید .

با اینکه خسته هستید اما کارتون قابل قبول نیست 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند