2777
2789
عنوان

توهین به پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 24 پست
اخه عزیزم خستگی دلیل میشه که تو پدر و مادرتو بزنی؟یا پرخاش کنی؟به درک که خسته شده بره خودش گمشه اون ...

آفرین، سرشون منت میزاره، بهش گفتم عزیزم اگه بچه برای پذر و مادر نکنه، پس کی کنه؟؟؟ میگه سگای تو خیابون! 😐 منم دارم روانی میشم بخدا! دلمم نمیاد ول کنم برم 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور میکنی از بچه دار شدن فوبیا گرفتم! دورت بگردم خواهر شوهرم 50 سالشه خیر اون سرش! میترسم بهم بگه ت ...

نه عزیزم مطمئن باش بچه ای که مادرش شما باشی قطعا خیلی مثال زدنی میشه.ولی اون خواهر شوهر نکبتت ۵۰ سالشه ولی مغزش قدره یه فندقم نیست بزار بگه دخالت نکن هرکی بفهمه طرف شمارو میگیره.بزار انقدر زر بزنه تا بمیره خیلی ببخشید توهین میکنما واقعا از باورم خارجه من خودم پدرمو یک ساله از دست دادم دارم دیوونه میشم شبا خواب ندارم از غصه اونوقت اینا دارنو قدر نمیدونن محکم باش نزار بهشون بی ادبی کنه بهتم توهین کرد جوابشو بده ازش نترس اینجور ادما زورشون به مظلوم میرسه اگه مثل خودش پاچه بگیری البته دور از جون شما مثل موش میشه میتمرگه سر جاش

آفرین، سرشون منت میزاره، بهش گفتم عزیزم اگه بچه برای پذر و مادر نکنه، پس کی کنه؟؟؟ میگه سگای تو خیاب ...

بگو تو هم یه سگ تو خیابون بخدا من جای شما بودم چنان جیغ و هواری راه مینداختم آبروشو میبردم زنگ میزدم چندتا فامیل جمع بشه حیثیت براش نمیزاشتم

نه عزیزم مطمئن باش بچه ای که مادرش شما باشی قطعا خیلی مثال زدنی میشه.ولی اون خواهر شوهر نکبتت ۵۰ سال ...

قربونت برم عزیزم، خدا کنه بتونم تو روش دربیام! حرفات آرومم کرد خدایی. خدا خودش کمک کنه، ممنونم ازت گلم 

بگو تو هم یه سگ تو خیابون بخدا من جای شما بودم چنان جیغ و هواری راه مینداختم آبروشو میبردم زنگ میزدم ...

دمت گرم خدایی، خدا باباتو رحمت کنه گلم، واقعا شیر زن بار آورده 🙏🙏🙏🙏🙏

فکر میکنه اینجوری میمیرن 😭😭

خدا هدایتش کنه چ قلب تیره ای داره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)