2777
2789
عنوان

توهین به پدر و مادر

521 بازدید | 24 پست

سلام دوستان، ممنون میشم راهنماییم کنید، پدر و مادر شوهرم هر دو پیر و مریض هستن، خب میدونم شرایط نگهداری و مریض داری خیلی خیلی سخته، اما دوستان خواهر شوهرم خیلی خیلی بیش از حد بهشون اهانت میکنه 😞😞😞 بخصوص به پدرش 😔 حتی کتک و فحش! 

واقعا دست خودم نیست، نمیتونم ببینم و سکوت کنم، تروخدا بهم بگین چکار کنم؟ یا من بیخیال بشم یا بتونم اونو قانع کنم! خیلی شرایط سختیه 

کتک؟؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

نزار این کارو کنه.

حتما جلوشو بگیره

من این صحنه هارو ببینم میشینم گریه میکنم 

تروخدا نزار این کارو کنه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار این کارو کنه. حتما جلوشو بگیره من این صحنه هارو ببینم میشینم گریه میکنم  تروخدا نزار ای ...

بخدا دارم دیوونه میشم، خستم کرده روانی دو قطبی! نمیدونم باید چه غلطی کنم 

بخدا دارم دیوونه میشم، خستم کرده روانی دو قطبی! نمیدونم باید چه غلطی کنم 

عزیزم نمیشه قضاوت کرد...یکم بقیه مسئولیت پدرومادر رو برعهده بگیرید واون بنده خدارو چندروز به خال خودش بزارین ک استراحت کنه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اخ خدا😔🥺یه روزی میفهمه چه غلطی کرده که دیره به همسرت بگو بزنه دهنش بی تربیت بی لیاقتو خودتم زیاد م ...

امشب همسرمم زد، میگه خسته شدم، بزار بمیرن! گفتم بده به من، گفت سرکار میری، گفتم خب مرگم پرستار میگیریم، اصلا هیچ حرفیو قبول نمیکنه! واقعا احساس میکنم مغزش کوچیک شده 

عزیزم نمیشه قضاوت کرد...یکم بقیه مسئولیت پدرومادر رو برعهده بگیرید واون بنده خدارو چندروز به خال خود ...

سر خونه زندگیشه، اینا پرستار داشتن، همش میرفت ایراد می‌گرفت از پرستاره، گفت خودم و دخترم میایم، اما سر دو روز نشده شروع کرد به بهانه جویی، هر راهی جلوش میزاریم نه میاره، بخدا مصیبتی شده 

امشب همسرمم زد، میگه خسته شدم، بزار بمیرن! گفتم بده به من، گفت سرکار میری، گفتم خب مرگم پرستار میگیر ...

وای خدا🤦‍♀️شرم به همچین بچه هایی بمیرم براشون آفرین به شما خدا اجر مهربونی و انسانیتتو هزاران برابر بهت برگردونه.نزار محکم وایستا نزار اذیتشون کنن گناه دارن اونا یه روزی برای خودشون کسی بودن حالا که زور و توان ندارن باید اذیتشون کنن؟تف به همچین بچه ای

باعث تاسفه...چ طور دلش میاد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم نمیشه قضاوت کرد...یکم بقیه مسئولیت پدرومادر رو برعهده بگیرید واون بنده خدارو چندروز به خال خود ...

اخه عزیزم خستگی دلیل میشه که تو پدر و مادرتو بزنی؟یا پرخاش کنی؟به درک که خسته شده بره خودش گمشه اون موقع که یه بچه موفو بود زر زر میکرد اون مادر بدبخت شیرش داده پدر بدبخت خرجش کرده که حالا لندهور بشه جفتک بندازه

وای خدا🤦‍♀️شرم به همچین بچه هایی بمیرم براشون آفرین به شما خدا اجر مهربونی و انسانیتتو هزاران برابر ...

باور میکنی از بچه دار شدن فوبیا گرفتم! دورت بگردم خواهر شوهرم 50 سالشه خیر اون سرش! میترسم بهم بگه توام دخالت نکن، همه رفتن جز منو یکی از خواهر شوهرام، که اونم مث چی ازش می‌ترسه، گفت منم نمیام تا ببینم تنهایی میخواد چکار کنه