2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم فردا صبح با دوستام برم بیرون🙁💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5675 بازدید | 55 پست
حاضر شو. بزن بیرون چند ساعت دیگه بیا. چیکارت میکنن مگه؟ گوشیتو میگیرن؟ فرداش دوباره برو بیرون شب بیا ...

گفتنش راحته💔

خب از این طرف احتراما از ببن میره...از یه طرف اره تنبیه و کتک و ...هعی💔

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاضر شو. بزن بیرون چند ساعت دیگه بیا. چیکارت میکنن مگه؟ گوشیتو میگیرن؟ فرداش دوباره برو بیرون شب بیا ...

در ضمن بچه طلاقم همینکه نگهم داشتن باید کلامو بندازم هوا بعد برم ۱۲۳ بزنگم؟

عزیزم راستشو بگم تواین جامعه حق دارن منم سن تو بودم این حرفارو میزدما.  اگرنگرانن حق دارن اما ...

هعی💔

از دید اونا همینکه شکمم سیره دیگ تمومه...

بعد راستشو بگم کلی سین جین میشم

عزیزم من نزدیک ب ۳۰ سالمه یکبارم ازدواج کردم جدا شدم برگشتم خونه پدرم ادمای تعصبی نیستن ولی کلا با بیرون رفتن استرس میشن البت فقط مادرم باورت میشه حتی تا سرکوچم باید بی دلیل و تنها نرم خودش میاد چی بگم تا حالام کوچیکترین مشکلی پیش نیومده ک بگم اعتماد از بین رفته منم وقتی می بینم ن حال بحث دارم ن کار خیلی مهمی بیخال شدم اما ب شما حق میدم جوونی احتیاج داری بنظرم بگو کار کافی نت داری حالاهرچی ک خودت میدونی یا بگو میخام برم کانونی جایی کلاس اموزشی ارزون باشه ثبت نام کنم البت بنظرم حالا ک بیرون رفتن برات لازمه ی کلاسی باشگاهی چیزی ثبت نام کن حتی شده کلاسای هلال احمر

بگو میخام برم پیش یکی ک اونا بهش اعتماد دارنو اینا از اونور با اون هماهنگ کن برو جایی ک میخای بعد ک ...

ب هیچکی اعتماد ندارن جز خودشون💔☹🙂

ن میگم کسی ک شوهر کرده بچه هم داره گفته شاید درست شد بعدا ولی نشده باید چیکار کنه طلاق نمیتونه 

شوهرو کم کم باید نرم کرد. با زبون نرم ... با محبت. اولش هر جا خاستی بری اجازه بگیر. ینی بگو عزیزم میخام برم تا فلان جا نون بگیرم. میشه برم؟ شاید اولاش اجازه نده. که خب بگو چشم. اما کم کم بعضی جاها اجازه میده. کم کم بهتر میشه. و هر وقت که اجازه داد، شبش براش تعریف کن. که رفتم فلان جا چقدر تغییر کرده بود. یا هر جی که دیدی رو براش با ذوق بگو.

منو توی هر تاپیک هیجانی و پربازدید تگ کنید  
من‌که نمیزارن نمیرمم حال و حوصله اعصاب خوردی رو ندارم ایشالا سال بعد میرم دانشگاه رفت و آمدم آزاد می ...

پس منم دوسال صبر کنم تا اانشگاه؟💔

میترسم بخاطر محدویدتها همون سال اول هرکوفتی قبول شدم برم تا ازاد شم

گفتنش راحته💔 خب از این طرف احتراما از ببن میره...از یه طرف اره تنبیه و کتک و ...هعی💔

احترام بخوره تو سرشون. ببخشیداا 

تا جلوشون وای نسی درست نمیشن

میخای تغییر کنی؟ میخای خودت هر جا دوست داری بری؟ 

از یه جایی اعتراضارو شروع کن

اگه اینکارو نکنی، میشی یه مادر یا یه پدر که پسفردا حتی نمیتونن تنهایی تصمیم بگیرن و همیشه متکی به یه نفر باید باشن

پس منم دوسال صبر کنم تا اانشگاه؟💔 میترسم بخاطر محدویدتها همون سال اول هرکوفتی قبول شدم برم تا ازاد ...

من ۴۰۲ کنکور دارم خانواده دوستامم یه جورین یعتی دوستام تقریبا از من بدبخت ترن از لحاظ بیرون رفتن ولی من آنقدر میخونم تا یه چیز خوب قبول بشم نری آزاد ها صرفا بخاطر ازاد بودن

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
در ضمن بچه طلاقم همینکه نگهم داشتن باید کلامو بندازم هوا بعد برم ۱۲۳ بزنگم؟

مگه بیرونت میکنن؟ 

اگرم کردن، برو خونه فامیل

از ترس ابروشون میان میبرنت