2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم فردا صبح با دوستام برم بیرون🙁💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5675 بازدید | 55 پست
هیچ بهونه ای میار فقط،راستشو بگو همین حال خانوادتون من میفهمم جامعه خیلی ناامن شده

وسط روز ناامنی جامعه چ ضرری بهم میرسونه خب...نصف شب نیس ک

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم راستشو بگم تواین جامعه حق دارن منم سن تو بودم این حرفارو میزدما.  اگرنگرانن حق دارن

اما میدونم که توهم حق داری یه قدم زدن چیه که بخاطرش بازخواست بشه ادم ولی متاسفانه جامعه خراب شده و پدرمادرا نگرانن.  راستشو بگو دروغ نگو بهشون اگر میتونی چونکه برای اونا خیلی عزیزتر از دوستاتی 

و بخاطر چهارتا دونه دوست باهاشون درنیفت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بگو میخام برم پیش یکی ک اونا بهش اعتماد دارنو اینا

از اونور با اون هماهنگ کن برو جایی ک میخای بعد ک اومدی خونه ب مامانت حقیقتو بگو بگو شما مجبورم میکنین بهتون دروغ بگم

من‌که نمیزارن نمیرمم حال و حوصله اعصاب خوردی رو ندارم ایشالا سال بعد میرم دانشگاه رفت و آمدم آزاد میشه

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
وسط روز ناامنی جامعه چ ضرری بهم میرسونه خب...نصف شب نیس ک

نا امنی روز و شب نداره عزیزم فقط هر جا میری راستشو بگو 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
آدم پدر و مادرشو خودش انتخاب نمیکنه ولی شوهرشو چرا... بابای بچه هاشو خودش انتخاب میکنه. 😉

ن میگم کسی ک شوهر کرده بچه هم داره گفته شاید درست شد بعدا ولی نشده باید چیکار کنه طلاق نمیتونه