2777
2789

واقعا بعضیا فرهنگ آپارتمان نشینی و مستاجر بودن رو ندارن 

وقتی بخوان کرایه بدن حساب آدم رو میرسن و خونه رو تحویل گرفتنی هزار تا ایراد میگیرن و ناز و ادا دارن

اما وقتی میخوان جابجا بشن زورشون میاد همونجور تمیز تحویل بدن 

حالا بماند دعوا و درگیری و هر شب کتک کاری و سرصدایی که داشتن و...

شاکی بودن همسایه ها ازشون 

یعنی یه تمیز کردن سرویسا و اشپزخونه چقدر وقت یه نفر رو میگیره ؟؟؟؟همه جای اپارتمان پر روغن و کپک هست 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضیا فرهنگ آپارتمان نشینی و مستاجر بودن رو ندارن  وقتی بخوان کرایه بدن حساب آدم رو میرس ...

بنظرم همونطور که ماهی خداتومن اجاره میگیرن 

وظیفشونه بعدا دستی ب سرو روی خونه بکشن صاحب خونه ها

صاحب خونه های محترم خونه ها خورده نمیشن  که هر سال به اجاره ها اضافه میکنین  واقعا حروم ...

عزیزم هر سال به همه هزینه ها اضافه میشه از گوشت و مرغ بگیر تا یدونه سوزن. اونا حروم خوری نیست اضافه کردن اجاره حروم خوریه؟!؟؟؟!!!! طرف کار کرده. تلاش کرده. جای اینکه پولشو بده نزول داده یه خونه خریده داره میده احاره بعد میشه حروم خوری؟؟؟؟ خب اگه قرار باشه کسی خونه اجاره نده پس مستاجر از کجا اجازه کنه؟ گوشه خیابون چادر بزنه؟ خیال نکن متوجه درد شما نیستما. منم خونمو دادم اجازه خودم جای بهتر اجاره نشستم‌ ولی انصاف نیست به خیل عظیمی میگی حروم خور که پولی که میتونستن بدن نزول و غیره یه خونه خریدن و اجاره میدن برای گذران زندگی

کلا بعد رفتن مستاجر صاحبخانه  یه دستی باید به خونه بکشه

هزینه هم از مستاجر بگیره چون قبلش مرتب تحویل داده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

واقعا بعضیا فرهنگ آپارتمان نشینی و مستاجر بودن رو ندارن  وقتی بخوان کرایه بدن حساب آدم رو میرس ...

چون فکر کرده شما مال باباشو خوردی. چون شما داری اون نداره باید عقده هاشو سر خونه شما خالی کنه‌. آره بعضیا وااااااقعا بی فرهنگن

کف آشپزخونه پر چرک و روغن 

ما پارسال کف سرویس ها و آشپزخونه رو عوض کردیم امروز که تحویل داده و رفته همه جا پر کثیفی حتی به خودش زحمت نداده سینک رو تمیز کنه پر تفاله چای

حرفه مستاجر و صاحبخونه نیست حرف تمیزیه چجور خودشون تو این کثافت داشتن زندگی میکردن....🤔😑

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم هر سال به همه هزینه ها اضافه میشه از گوشت و مرغ بگیر تا یدونه سوزن. اونا حروم خوری نیست اضافه ...

اتفاقا دقیقا خودمم مثل شمام خونمو تو خوزستان دادم اجاره 

تهران خودم اجاره کردم ولی واقعا الان ۳ ساله کرایه و رهن اضافه نکردم 

ولی صاحب خونه خودم از پارسال تا الان یهو۳ برابر کرده اجاره خونه روبنظرم این فرقی با نزول نداره 

کف آشپزخونه پر چرک و روغن  ما پارسال کف سرویس ها و آشپزخونه رو عوض کردیم امروز که تحویل داده و ...

دیگه در این حد واقعا زشته کثیفن بعضیا

ما حتی بعد اسباب کشی جارو هم کردیم گازو تمیز کردیم دستشویی و شستیم تحویل دادیم

ولی صابخونه هر چند سال یکبار دیوار خونرو باید رنگ کنه

یا کاغذ دیواری کنه کلا که چرک نشه

بستگی داره دیگه  مثلا رنگ دیوار چیزی که صابخونه هر چند سال یک بار باید به دیوارها بزنه  ...

شیرالات 6 ماه اول سکونت خراب بشه صاحب خونه باید تعمیر کنه 6 ماه دوم مستاجر

رنگ بله

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دیگه در این حد واقعا زشته کثیفن بعضیا ما حتی بعد اسباب کشی جارو هم کردیم گازو تمیز کردیم دستشویی و ...

خب اصلشم همینه عزیزم 

یکسال استفاده شده از همه چی 

بعضیا دیگه به حساب مستاجر بودن حتی به خودشون زحمت نمیدن یه تمیز کنن اطرافشون رو 

و من موندم این خانم و اقا چجوری دارن بچه بزرگ و تربیت میکنن

مگه آدم انقدر میکروب و کثیف میشه

اتفاقا دقیقا خودمم مثل شمام خونمو تو خوزستان دادم اجاره  تهران خودم اجاره کردم ولی واقعا الان ...

عزیزم خیلی فرق داره. زنگ بزن از صدتا مرجع تقلید بپرس ببین فرق داره. هزینه ها رفته بالا. کجا دیدی بگن اجاره گرفتن حرامه اما نزول حرامه قطعا‌. اجاره ام با توجه به تورم بالا میره. نظر من و شما که شرط نیست. قانونا و شرعا اجاره بالا بردن حرام نیست چون طرف راضی نباشه میتونه بلند شه. به همین راحتی

عزیزم خیلی فرق داره. زنگ بزن از صدتا مرجع تقلید بپرس ببین فرق داره. هزینه ها رفته بالا. کجا دیدی بگن ...

وقتی همه جا یه جوره بلند شه کجا بره😂😂😂

والا اگه بخوای ب نظر مرجع باشی ک هیچ خخخخ کلا وام هایی ک بانک ها ب ملت میدن هم نزوله