2777
2789
عنوان

خانمای کد بانو شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 51 پست
از۸ صبح گذاشتم تا۲پخت،دلت نخواد اره جا افتاده بود،ولی انگار کرونا گرفتم حالم از دیشب خوب نیست نچسبید ...

خدا نکنه انشاالله بلا به دوره انشاالله خیلی زود بهتر میشی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلدی سمبوسه بپیچی؟ سوسیس بگیر حبه حبه اش کن و سرخ کن  یکم فلفل دلمه هم ریز ریز کن سرخ کن  ...

آره یکم سخته ولی از پسش برمیام  

آره یکم سخته ولی از پسش برمیام    

بپز سخت نیست 

اتفاقا خیلی خوشمزه میشه 

دست و پنجه اتون رو هم میخورید 

من که خیلی دوست دارم 

حتی ادویه خاصی هم بهش نمیزنم اما بعضیا یکم زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن هم بهش میزنن من موقع خوردن فلفل و آویشن میزنم

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

بچه ها من آماده شد عکسشو میزارم شما هم دوست داشتین بزارین من می‌خوام پیراشکی سیب زمینی با قارچ درست کنم

دونفریم خیلی نمیبره چلوگوشتم یکم میخوری زود سیر میشب

نوش جونت عزیزم انشاالله همیشه سفرتون پر برکت باشه

عزیز این چیه چجوری پختی؟

خیلی سخته پختنش  اول سیب زمینی رو آب پز کردم بعدم پیاز قارچ فلفل دلمه رو سرخ کردم ادویه زدم فلفل زردچوبه ادویه مخلوط نمک بعدم سیب زمینی ها رو پوست گرفتم کوبیدم با این مواد مخلوط کردم جعفری تازه هم خورد کردم اضافه کردم من خمیر پیراشکی آماده گرفتم میتونین خودتون خمیرشو آماده کنین بعدم یه قاشق یه طرف خمیر گذاشتم پنیر پیتزا هم یکم ریختم روی مواد و خمیرو پیچیدم میتونی پنیر هم نریزی بعدم داخل روغن از قبل داغ شده سرخ کردم دو طرفشو و تمام میتونی به موادی که سرخ کردی مرغ یا گوشت چرخ کرده هم اضافه کنی