2777
2789
عنوان

خانمای کد بانو شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 51 پست
کد بانو نیستمممم خونم انگار بمب افتاده دلم میخواد برق بندازم شامم ندارم 😢😭

چرا اینقدر خودتو دست کم میگیری فقط باید یه یا علی بگی بلند بشی فکر کن مهمون ناخوانده الانه که سر برسه مخصوصاً خانواده همسرت  

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری درست میکنی گلم

بادمجان را می شوییم، سپس کلاهک آن را جدا می کنیم. در ادامه بادمجان را به صورت درازا نازک برش می زنیم، سپس درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم.حالا روی بادمجان را با آب پر می کنیم، سپس مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۳۰ دقیقه درون آب و نمک بمانند تا تلخی آن ها کاملا گرفته شود.مرحله سوم

در این مرحله پس از گذشت این زمان برش های بادمجان را از آب و نمک خارج می کنیم، سپس درون آبکش قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آب اضافی بادمجان ها خارج شده، سپس کاملا خشک شوند.مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن کاملا گرم شود. در ادامه برش های بادمجان را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم.مرحله پنجم

در این مرحله گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.مرحله ششم

حالا درون همان تابه که بادمجان را سرخ کردیم، مجددا روغن زیتون اضافه می کنیم و پیاز خرد شده را درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم.مرحه هفتم

در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.مرحله هشتم

حالا گوجه فرنگی را می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه زمانی که گوشت چرخ کرده تغییر رنگ داد، گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.مرحله نهم

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مخلوط مواد میانی رولت اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم آب گوجه فرنگی تبخیر شود. در ادامه مواد گوشتی را از روی حرارت بر می داریم.مرحله دهم

حالا اجازه می دهیم مواد میانی کاملا خنک شوند. در ادامه بادمجان های سرخ شده را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مقداری از مواد میانی ابتدای بادمجان می ریزیم، سپس به آرامی رول می کنیم.مرحله یازدهم

در نهایت به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در ادامه رولت های بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با مقداری جعفری خرد شده تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

عزیزم من همیشه با این روش درست میکنم خیلی خوشمزه میشه 

پنیر پیتزا هم میریزم تو ظرف و ۱ دقیقه میزارم تو فر تا یکم روش طلایی بسه و آب شه بعدش میریزم رو رولت 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
باید خوشمزه باشه

آره خیلی

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ادامه ی قرمه سبزیه ناهار،کوکو سبزی،کوکو سیب زمینی،یتیمچه،سیبزمینی و قارچ وگوجه

نگو که قرمه سبزی تون خوب جا افتاده بود      

چیه به نظر خوشمزه میاد    

خوشمزه که هست 

فلفل دلمه یه ذره پنیر پیتزا خیلی و سوسیس ریز ریز سرخ شده رو با هم توی نون میپیچم و توی روغن سرخ میکنم و با سس و نوشابه میخوریم خوشمزه اس 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
بادمجان را می شوییم، سپس کلاهک آن را جدا می کنیم. در ادامه بادمجان را به صورت درازا نازک برش می زنیم ...

خیلی دستورش طولانیه ولی به نظر خوشمزه میاد

خیلی دستورش طولانیه ولی به نظر خوشمزه میاد

آره یکم طولانیه اما واقعا خوشمزه میشه

چجوری و با چ موادی درست میکنین

بلدی سمبوسه بپیچی؟

سوسیس بگیر حبه حبه اش کن و سرخ کن 

یکم فلفل دلمه هم ریز ریز کن سرخ کن 

با پنیر پیتزای زیاد با نون مدل سمبوسه اش کن و سرخ کن 

با سس تند و نوشابه خیلی خوشمزه میشه

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی