2777
2789
عنوان

قرص لاغری خانگی

13370 بازدید | 15 پست

بچه های بیایین طرز تهیه یه قرص لاغری خانگی بهتون اموزش بدم که باهاش حسابی لاغر بشین و حالش رو ببرین

هر طایفه‌ای به من گمانی دارد، من زانِ خودم، چُنان‌که هستم هستم.

خودت امتحان کردی چقد لاغر شدی .

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک قاشق زنجبیل،یه قاشق دارچین،یه قاشق زیره سبز یا سیاه،نصف قاشق هم زردچوبه رو با هم ترکیب کنید، دو تا سه قاشق سرکه طبیعی و دو قاشق اب لیموی طبیعی بهش اضافه کنید،یه حالت خمیر مانندی به دست میاد ،به اندازه یه نخود بردارین گوله کنید و بذارین خشک بشه ،نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یکی بخورین،اگر یبوست دارین یه قاشق برگ سنا هم بهش اضافه بکنید

یک قاشق زنجبیل،یه قاشق دارچین،یه قاشق زیره سبز یا سیاه،نصف قاشق هم زردچوبه رو با هم ترکیب کنید، دو ت ...

این قرص برای اونهایی که مزاجشون سرد هست خیلی خوبه،فوق العاده اشتها رو کم میکنه،میدونید یکی از دلایل اشتهای زیاد سردی گوارش هست،این قرص سردی و رطوبت معده رو می گیره و باعث کاهش اشتها و در نتیجه لاغری میشه

خودت امتحان کردی چقد لاغر شدی .

عزیزم من سی و پنج کیلو کم کردم ولی نه با این روش،یه قرص لاغری گرفته بودم،ولی یک ماه این قرص رو میخورم و در کمال تعجب مثل قرص های لاغری توی بازار اشتهام رو کم کرده

عزیزم من سی و پنج کیلو کم کردم ولی نه با این روش،یه قرص لاغری گرفته بودم،ولی یک ماه این قرص رو میخور ...

درستش میکنم یکی از اقوام همینو با عسل درست میکرد ولی خشک نمیشد کرد با قاشق باید میخوردی.

درست میکنم به روش شما انشاالله جواب داد بهتون میگم خدا خیرت بده

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
درستش میکنم یکی از اقوام همینو با عسل درست میکرد ولی خشک نمیشد کرد با قاشق باید میخوردی. درست میکنم ...

❤❤

سلام عزیزم قرص گلوریا عوارض نداشت؟ شما متاهلی بعد از خوردنش باردار شدی یا قبلش؟

برای من نه عزیزم اصلا عوارضی نداشت،جز ریزش مو که اونهم طبیعی هست توی هر رژیمی،من بعد زایمان خوردم

میشه از همه اش چند تا درس کنیم خشک کنیم بمونه یخچال چند روز استفاده کنیم یانه

تا هر چند ماه بخوای می مونه،بذار توی افتاب خشک بشه