یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک قاشق زنجبیل،یه قاشق دارچین،یه قاشق زیره سبز یا سیاه،نصف قاشق هم زردچوبه رو با هم ترکیب کنید، دو تا سه قاشق سرکه طبیعی و دو قاشق اب لیموی طبیعی بهش اضافه کنید،یه حالت خمیر مانندی به دست میاد ،به اندازه یه نخود بردارین گوله کنید و بذارین خشک بشه ،نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یکی بخورین،اگر یبوست دارین یه قاشق برگ سنا هم بهش اضافه بکنید
هر طایفهای به من گمانی دارد، من زانِ خودم، چُنانکه هستم هستم.
یک قاشق زنجبیل،یه قاشق دارچین،یه قاشق زیره سبز یا سیاه،نصف قاشق هم زردچوبه رو با هم ترکیب کنید، دو ت ...
این قرص برای اونهایی که مزاجشون سرد هست خیلی خوبه،فوق العاده اشتها رو کم میکنه،میدونید یکی از دلایل اشتهای زیاد سردی گوارش هست،این قرص سردی و رطوبت معده رو می گیره و باعث کاهش اشتها و در نتیجه لاغری میشه
عزیزم من سی و پنج کیلو کم کردم ولی نه با این روش،یه قرص لاغری گرفته بودم،ولی یک ماه این قرص رو میخورم و در کمال تعجب مثل قرص های لاغری توی بازار اشتهام رو کم کرده