2777
2789
عنوان

گوشی a02

217 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میشه لطفا راهنماییم کنید گوشی a02چطور گوشیه راضی هستین ازش

برام مهمه دوربینش چطور باشه؟دوربینش کیفیتش چطوره؟

(کاربری دست۲ خواهرخواهر بزرگه معلم خواهر کوچیکه دانشجو دندانپزشکی)

انقدر حافظش کمه که میمیری ولش کن این گوشیو فقط باید بزنی تو دیوار بشکنه همینننننننن😤😤😤😤😤😤خیلی گوشی .... خیلی انترههههه خیلی کثافتههههههههههه  نخرررررر این گوشی خیلی یدهههههههههه بدبختم کردهههههههه

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A02s دارم حافظه۶۴ رم ۴ دوربین ۱۳ سه تادوربین داره سلفیش یا۵یا۸یادم نیس منک راضیم ولی دوربین هرچ ...

اثر انگشت نداره عزیزم؟

ممنون از راهنماییت

من دارم همون اول که گرفتم هنگ میکرد و دوربینش کیفیت نداره بعد یه مدت بردش سوخت فرستادم گارانتی خود کسی که تعمیرش می کرد گفت این گوشی خیلی سطحش پایینه زود رد کنید بره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"💚🌱
انقدر حافظش کمه که میمیری ولش کن این گوشیو فقط باید بزنی تو دیوار بشکنه همینننننننن😤😤😤😤😤😤خیلی ...

عه؟میگن 32گیگ حافظه داره؟ینی دورغه