2777
2789
من اومدم بگم امروز سرم شلوغ بود از اول صبح بلند شدم اول ناهارمو گذاشتم و بعدش نشستم ى سرى حساب و كت ...

اووه خوشبحالت خانومی من امروز همش بی حوصله و تنها باهمسر هم ک قهرم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووه خوشبحالت خانومی من امروز همش بی حوصله و تنها باهمسر هم ک قهرم😐

واى قهر كه خييلى بده

ادم كلا  بى انرژى ميشه و ميفته ى گوشه

كوشش كنيد با صحبت كردن مسائل رو حل كنيد و تا جاى ممكن قهر نكنيد و حالا اگر هم قهر كرديد زياد طولش ندين

من الان چند ساله حس مى كنم قهر كردن هيچ فايده اى نداره و اصلا سعى مى كنم قهر نكنم

همسرمم كه اهل قهر كردن نيست خدا رو شكر

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
واى قهر كه خييلى بده ادم كلا  بى انرژى ميشه و ميفته ى گوشه كوشش كنيد با صحبت كردن مسائل رو ...

اره کلن ادمو بی حال می‌کنه چیکار کنم متأسفانه همسرم عین یه بچس تا تقی به توقی میخوره یه هفته قهر می‌کنه منم میگم به جهنم نمیشه ک همیشه برم منت کشی

اره کلن ادمو بی حال می‌کنه چیکار کنم متأسفانه همسرم عین یه بچس تا تقی به توقی میخوره یه هفته قهر می‌ ...

🤦🏻‍♀️

خدا خودش همه روابط رو سر و سامون بده 

همچنين به زندگى شما

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…