2777
2789
عنوان

شما باشین چجوری رفتار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست

دقیقا مث دیروزمن شوهرم بهم زنگ زد،بیدارمکرد بعد ازترس اینکه بچم بیدارنشه سریع دویدم طرف گوشی،پام پیچ خورد،مچ دستم دولاشد زیرم،اصا یه وضعی،منم انقد جیغ زدم که چرازنگ زدی،بیچاره ازترس قطع کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا خودش زنگ نزده زنگ نزن نیازی ب قهر ودعوا نیس فقط بذار خودش تماس بگیره

آره دیگه من نمیزنگم

اگه ب مسخرگی گف چرا زنگ نمیزنی آمارمو بگیری

چی بگم 

چون من خیلی میزنگم تو تایم بیکاریش، همیشه هم ب شوخی میگه تو میخای امارمو بگیری هم‌ش میزنگی

😐من از اولشم زنگش نمیزدم خودش زنگ بزنه چون مشغولیتش یا خوابه یا کاره میزارم خودش زنگ بزنه اگه دیگه خیلی واجب باشه مجبور بشم 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
خب از صبح حالی ازت نگرفته تو چرا تند تند زنگ میزنی؟

چرا صب پیام دادیم

تا 12ونیم پیام میدادیم

دیگه من رفتم سرکار جواب ندادم

گفتم یکم دیرتر بزنگم

تند تند نزنگیدم، ی بار زنگیدم، دوتا بوق خورد جواب داد

آره دیگه من نمیزنگم اگه ب مسخرگی گف چرا زنگ نمیزنی آمارمو بگیری چی بگم  چون من خیلی میزنگم ت ...

بذار خودش گله کنه اونوقت بگو منتظر تماس توام من از تایم بیکاریت خبر ندارم ی وقت بد موقع میزنگم

تماس زیاد اصلا خوب نیست طرف عاصی میشه یه جوری تماس بگیر ک وقتی شمارتو میبینع ضعف کنه ن اینکه بگه باز زنگ زد.میدونم دلت میخواد مدام باهاش حرف بزنی ولی سرتو گرم کن ک کمتر بهونشو بگیری.

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
😐من از اولشم زنگش نمیزدم خودش زنگ بزنه چون مشغولیتش یا خوابه یا کاره میزارم خودش زنگ بزنه اگه دیگه ...

من قبلا نمیزنگیدم، صب میکردم خودش بزنگه هر موقع دوسداره اعتراض می‌کرد زنگ نمیزنی

گفتم حتما دوسداره بهش بزنگم حالشو بپرسم