2777
2789

مثلا یادمه ،تلفن خونه زنگ خورد مامانم بین الو و بله مونده بود گفت بلوو

ی بار هم سوسک دیدم رفتم بالای مبل وایستادم میگفتم ،چجه چخه ، کیش کیش برو اونور عوضی بعد برادرم از اتاق اومده بود بیرون منو تو اون وضیعیت دید زد زیر خنده ، داشت زمینو گاز میگرفت از خنده ی زیاد 

آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام  گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...

فقط بلووو😂

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا ی بار نصفه شب اهنگ گدش میدادم یکهو اهنگ لیلا فروهر بخش شد که میگفت جونی جونوم منم داشتم بندری میرقصیدم که رفتم کمرم رو قر بدم با ، بابام مواجه شدم که ی نگاه تاسف باری تو چشماش بود

آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام  گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
یا ی بار نصفه شب اهنگ گدش میدادم یکهو اهنگ لیلا فروهر بخش شد که میگفت جونی جونوم منم داشتم بندری میر ...

😂😂

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

لایک کنید خوشگلا❤😍😌

وقتی تو خیابون بین این همه ادم سگ افتاد دنبالم منم با جیغ و داد و بدو بدو فرار کردم ضایه شدم اون وق ...

منم ی بار اینطوری شد خدارو شکر کسی نبود

دوستام اومدن پیشم سینی شربتو بردم تارف کنم سنگین بود یهو ا دستم ول شد همش ریخ رو دوستم یه بند به من و مامانم میگف خاستگار را ندین خونه ترو قران😂😂😂

نیمچه عکاســــ 📷 تنهام بدون تو همیشه تنهام حتی اگه همه دورم باشن و تو نباشی بازم تنهام خیلی تنها💔❄💫 کاش زود زود برگردی🤛🏻🤜🏻🖤
رفته بودیم مسافرت خاستم برم کیفما از تو ماشین بردارم نمیدونستم داداشم تو ماشین خوابیددربا باز کردم د ...

وایی از تصورش خندم میگیره 

منم ساعت دوی شب دیدم برادرم موبایل دستشه با هنزفری فیلم میبینه بعد دیدم در اتاقش بازه ، منم چهار دستو پا رفتم پیشش بدبخت اول نفهمید الکی صدای خرناس در میوردم تا اینکه متوجه من شو گفت با موسبن  جعفر بعد چسبید به دیوار

سالها پیش دوستم زنگ زده بود خونه مون، خواهرم گوشی رو برداشته بود صدامون شبیه همه. دوستم گفته بود: رویا خودتی؟ خواهرم هول شده بود گفته بود: من خودم نیستم.

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
سالها پیش دوستم زنگ زده بود خونه مون، خواهرم گوشی رو برداشته بود صدامون شبیه همه. دوستم گفته بود: رو ...

😅🤣

یبار آهنگ بندری گداشته بودم برا خودم میگفتم تو عروسی

یا ابن جوری میرقصم و هی قرمیدادم  و موهامو افشون میکردم 

نگو بابام واستاده بوده بالای پله از شیشه بالای در معلوم میشده 

ی ساعت واستاده دیوونه بازییای منو نیگا کرده 

بعد دوسال هرجا میرسه ب همه تعریف میکنه  ک چیکار میکردم

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.