2777
2789

من فعلا نامزدم قراره بعد از درسم ازدواج ولی هی اصرار میکنن عقد کنیم ، که ازدواجم میشه دو سال و نیم دیگه  بنظرتون دوران عقد طولانی باشه مشکل پیش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تا دیدم بعله همینطور بوده:(

کاش من عقد و عروسیم تو ی روز باشه

خیلی دوس دارم😕

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

اینکه تکلیف خودتونو نمیدونین سخته.یه پات همیشه اون وره یه پات این ور‌..عقد فقط یکسال خوبه بیشترش نه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

سعی کنید عقد نزدیک عروسی باشه 

طولانی بشه ن تنها خوش نمیگذره بلکه هرروز جهنم تر میشه 

حرفای بقیه،کی عروسی میگیرید حتما جهاز نداری،

اینا بکنار ، خودتون برا هم یکنواخت میشید و از هم درخواستایی دارید ک ...

بزار نامزدیتون طولانی باشه ک مشکلی پیش اومد مهم نباشه 

اتفاقا شناختون بیشتر میشه