2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بگم بهش

83 بازدید | 6 پست

تو اینستا دیدم دکتر کاویانی میخاد دوره مدارثروتشو رایگان کنه مم فکر میکردم کل دوره شه نگو فقط هفت جلسه اول بوده که کلیات و میگه و بحث تخصصیش پولیه خلاصه یک هفته طبق برنامه با یکی از کارشناساش پیش رفتم و امروز زنگ زد و بعد از کلی صحبت گفت هزینه دوره 1990000 تومنه و شماره کارت مجموعه شونم برام فرستاد و نحوه پرداخت و همه چیو توضیح داد الان نمیدونم چیکار کنم 

روم نمیشه بگم نمیخوام به نظرتون چطوری ردش کنم

(اگه کسی شرکت کرد و راضی بود هم لطفا بگه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی بگی پیله میکنن ولی حالا بگو شرایط شرکت ندارم و تمام اینا الکی هست این اگر میتونست که خودش را پ ...

طبق گفته کارشناسش خودش ۶تا کسب و کار داره که مجموعه خودساخته که دوره و اینا برگزار میکنه یکیشه

طبق گفته کارشناسش خودش ۶تا کسب و کار داره که مجموعه خودساخته که دوره و اینا برگزار میکنه یکیشه

منم دو سال پیش به یه مشاور که اینستاگرام اونموقع یک میلیون فالوور داشت و می‌گفت فلان هست و بهمان حتی شبکه آموزش هم آورده بودن پول دادم و کلاهبرداری کرد😐حالا باز خودتون تحقیق کنید و تصمیم بگیرید من بنابر تجربه های شخصی خودم گفتم ولی شما اگه خواستید و به نفعتون هست شرکت کنید 

منم دو سال پیش به یه مشاور که اینستاگرام اونموقع یک میلیون فالوور داشت و می‌گفت فلان هست و بهمان حتی ...

راستی به منم اول گفته بودن رایگان هست ولی بعد گفت ۱ میلیون و خورده ای تق کن بیاد