2777
2789

پریروز رفتم خونه مادرشوهرم تازه عمم هم میشه

رفتم بهش سر بزنم نشسته بودم چایی میخوردم یهو به خواهرشوهرم گفت فلانی نگفتم خرمگسو درست بکش وگرنه یه خرمگس پیدا میشه ایناهاش خرمگس اومد 😏

شوهرمم ادمی نیست که بشه باهاش حرف زد و درد و دل کرد

دوروزه مونده این حرف تو گلوم هیچی نگفتم نه به مادرشوهرم نه به شوهرم

بخدا عید تا عید نمیرم خونشون پریروزم از بس دخترم بهونه گرفت رفتم مثه سگ پشیمون شدم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید حواب میدادی باید دفاع میکردی هیچکس جز خودت نمیتونه برات کاری کنه یا ارزشتو ببره بالا الانم دیگه نرو خونش گلایه هم کردن بگو من خرمگسم نمیام 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

دخترت بهونه میگیره که بگیره. مگه هرچی بچه گفت باید اطاعت کرد؟ دیگه نرو. خودت باید به خودت احترام بذاری

حالا خوبه عمه و دختر عمه هستن... راسته که میگن فامیل ار هفت پشت غریبه هم بدتره

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
واقعا منظورش با تو بود؟

آره تازه گفتم‌با منی میخندید و گفت آره

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
باید حواب میدادی باید دفاع میکردی هیچکس جز خودت نمیتونه برات کاری کنه یا ارزشتو ببره بالا الانم دیگه ...

اینکارو فقط میتونم بکنم

اینکارو فقط میتونم بکنم

جوری رفتار کن بفهمن که بیشعورن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
چرا حواب ندادی  میگفتی خرمگس اونی هست که بلد نیست حرمت مهمان نگه داره و با حرف نیش دارش دل بقی ...

نمیتونم از بچگی تو سرمون کردن احترام بزرگتر واجبه نمیتونم به بزرگترا توهین کنم

جوری رفتار کن بفهمن که بیشعورن 

اینهمه سال نفهمیدن تازه قراره بفهمن؟

تازه رفتن و نرفتن منم براشون فرقی نداره انقدر بیشعور و بیخیالن

نمیتونم از بچگی تو سرمون کردن احترام بزرگتر واجبه نمیتونم به بزرگترا توهین کنم

چه خونواده محترمی

ولی خب مظلومیت زیادی هم خوب نیست باعث میشه ازت سواستفاده کنن

باهرکی مثل خودش ن بیشتر ن کمتر

❤Arash❤