2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143838 بازدید | 940 پست
عزیزم اتفاقا منم معلمم ولی خب باید خیلی بهشون میدون داده باشی که این جوری درمورد شغلت تو روت میگن نم ...

من اصلابی زبون نیستم ولی واقعامیدونم ازروحسادته،واسه همین جواب نمیدم،میگم بزاردرددلشون آروم بگیره ول کنن،واینکه یه مدتم هست که باتمرینای مداوم دیگه باکسی بحث نمیکنم،اخه حس میکنم ادم دهن به دهنشون میزاره یکی میشه تای خودشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانو آرتمیس عزیزم.

تاپیک باور ها ،اونجایی که بعد چند سالی با کاربری جدیدتون اومدین،

از یه خانومی تعریف میکردین که شما از اقوام همسر ایشون بودین.

الان ،بعد گذشت چند سال،با توجه به فراز و نشیب زندگی‌ها هنوز ایشون همون وجهه رو دارن؟

خیلی دلم میخواد بازم از ایشون بگید.

از اصول زندگیشون ،از اصول تربیتی و شرایط فعلی بچه ها شون،...

اگر مایلید البته.

واینکه نظرتون راجع به درگیرکردن بچه ها با انواع کتابهای کمک درسی و هدایت اونها سمت مراکز سمپاد رو میخواستم بدونم.

چون دقیقا دو رویکرد در این حیطه میبینم،و هر دو در مقابل هم.

گروهی که شدیدا با این برنامه مخالف هستند،

و گروهی که تمام انرژی،فکر و سرمایه مالی و غیر مالی خودشون رو برای رسیدن به این هدف صرف میکنن.

برای موفقیت بچه ها مون از کدوم گروه الگو بگیریم.اصلا چه کنیم در قبال سرمایه عمر بچه هامون که دست ما به امانت هست، و مطمئن هستم ما خیلی خیلی می‌تونیم موثر باشیم.

ولی چقدر امکان ورود و دخل و تصرف تو این حیطه رو داریم.

گاهی اوقات از زیادی دخالت کردن به کار بچه ها هراس تو دلم میفته.میگم نکنه تاثیر عکس بگذارم.

نکنه هدف رو اشتباه تعیین کردم،و غرامتش رو باید بچه های بیگناه من پس بدن.

میشه مثل همیشه آرومم کنید؟

کوتاه شده ی  مطلب بالا  میشه این داشتن روتین صبح انجام کار جلو برنده وانجام روتین ...

عزیزم من عادت دارم سالی یک بار کل اشپزخانه را تمیز کنم به صورت کلی ( شستن ظروف ...) یک سری کارها چند بار در سال ( پرده شستن) و امسال تصمیم گرفتم اون کارهایی که نزدیک سال نو انجام میدادم شهریور ماه انجام بدم که ترافیک کارهای پیشرفتی و روزانه کمتر هست چون با شروع سال تحصیلی بچه ها و کارهای روزمره و کارهای پیشرفتی خونه تکونی هم اضافه میشه و بهمون فشار میاد 

واجعل قلبی واثقا بما عندک

بچه ها بانو هم خیلی کارهای مهمی دارند باید به کارهاشون برسن . منم خیلی دوست دارم ایشون همیشه باشن اما باید بپذیریم که خودمون باید از پس کارهای خودمون بربیایم . الان بانو کلی حرف خوب و کاربردی زدن اگر روی همین موارد کار کنیم تا وقتی که بانو برگردن کلی نسبت به قبل بهتر شدیم باید تو حل مسائل خودمون رو به چالش بکشیم تا بتونیم موفق بشیم . اصل مطلب بانو اینه حرف زیاد نزنیم مشکل ما ایرانی ها اینه حرف زیاد می زنیم . هر وقت می خواهیم حرف بزنیم فکر کنیم هر چی به ذهنمون رسید نگیم و اینکه وقتمون رو پر کنیم و اصلا نگذاریم هیچ حرکت و حرفی بهممون بزنه و یک هدفی برای خودمون داشته باشیم مثل بچه های با تربیت یا  داشتن خانواده گرم .... 

بچه ها بانو هم خیلی کارهای مهمی دارند باید به کارهاشون برسن . منم خیلی دوست دارم ایشون همیشه باشن ام ...

اره دقیقا،ولی این که یه دورهمی هست که همچین بانوی عاقلی وهمچین دوستای خوب وعزیزی مثل شماهستن که بیایم وباهم فکرکنیم وازهم کمک بگیریم برای پیشرفت مثل یه پشتوانه میمونه،ولی بانوهم کارای مهمی دارن ومانمیتونیم توقع داشته باشیم که اینهمه زمان روبرای مابزارن

سلام گلم عالی بود برنامه ریزیت عزیزم. آفرین. منم با نوشتن میونه ی خوبی دارم. درمورد معلمی، من ه ...

یه پزشک سالها پیش برنامه به خانه برمیگردیم میگفت  شپش ربطی به سطح پایین و بالا بودن نداره اتفاقا پولدارا بیشتر در معرضن چون طرف بیشتر مسافرت میره هتل ۵ستاره و ...از طریق بالشت اونجا شپش گرفت میگفت بیشترین مراجعین ما کسانی هستن ک پولدار مسافرت خارجی و ....

سلام دوستان من موقعی که خشمگین میشم نمیتونم کنترل روی رفتارم داشته باشم جیغ و داد میکنم در حدی که ص ...

سلام عزیزم 

چن روز میخوام ریپ بزنم اما وقت نشد 

به نظرم اول دقیق ریشه این عصبانیتتو پیدا کن 

چون منم اینطور بودم یه مدت خیلی خشمگین‌شده بودم دلیلش این بکد میشستم به بی احترامی و حرفایی  که خواستگارم‌ زد  فکر میکردم  عصبانی میشدم البته فقط این نبود به خیلی چیزا مثلا به اینکه چرا بابام اینقدر بیخیاله و مارو مسافدت نمیبره  انقدررر تو ذهنم اینارو تکرار میکردم که واقعا عصبی شده بودم حالا یادم‌نیست چی شد طرر فکرم عوض شد خودمم آروم شدم !!! یعنی خیلی چیزا دست به دست هم داد که طرز فکرم عوض شه !!!  البته تاپیک بانو آرتمیس هم بی تاثیر نبود اومدم اینجا دیدم حدیث نوشتن از رنج ، اگه تاپیکو از اول بخونی میفهمی کدومو میگم خلاصه به نظرم اول بدونی دقیقا علتش کدوم مشکله خیلی بهت کمک میکنه در آخر حرفت گفتی شوهرت گفته تو خوبی حال هممون خوبه خدایی مادر خونه منبع انرژیه چه مثبت چه منفی ، البته که شمام آدمی شاید یه روز ناراحت و خسته ای اما اینو بدون شما وجودت خیلی مهمه مخصوصا برا بچت اگه همیشه ناراحت و عصبانی باشی مطمئن باش رو بچت هم تاثیر میزاره من کسی نیستن بهت مشورت بدم برا همین نمیتونم‌ بگم چیکار کن یا نکن فقط اینارو  میگم حتما حتما برای رشد خودت وقت بزار همینکه اینجا میای خیلی کار خوبیه یکی دیگه اینکه فعلا سمت قرص نرو شما یه بچه داری قرص از آدم یه ربات میسازه آدمی که از تودش اراده ای نداره و یه چیز خارجی آرومش کرده ! 

پس اول راه های دیگه رو امتحان کن مثلا یه سری گیاهان هستن که میگن آرام بخشن مثلا اگه چایی پیخوری توش گل محمدی بریز کلا از  گلاب و عطر استفاده کن  ، دوما حتما سعی کن ریلکس یا مدتیشن یادبگیری اینو واقعا تاثیرشو دیدم ، سوم حتما کتابای خوب مطالعه کن اینجا هم میای تامیکای بانو خیلی خوبه  👌 صله رحم با ادمای مثبت خیلی کمکت میکنه ، من خودم هر ازگاهی وقتی خسته میشم به خودم استراحت میدم مثلا با دختر عمه هام‌خیلی اوکیم میرم خونشون و بهم خوش میگذره ، شما مادر خونه ای به نظرم هر ازگاهی به خودت استراحت بدی و به خودت برسی برای کله خانواده خوبه هر کاری که فک میکنی احساس خوبی بهت میده انجامش بده ، یه مثال دیگه مثلا من خیلی خونه مادربزرگم آرامش میگیرم اونروز تصمیم گرفته بودم برم خونشون شب بمونم خلاصه به خودت رجوع کن ببین چه کارایی دوست داری بکنی سعی حتما انجامشون بدی در اخر بگم حتما مطمئن باش که کم خونی و کمبود ویتامین و اینا نداری چون اینام تاثیر دارن تاحدودی  

اگه کم خونی داری  خرما، انگور ،شیره انگور ، بادوم ، زیتون ، انجیر ، سیب گلابی ، عسل ،  خربزه ، ارده شیره ، اینارو بخور من خودم کم خونی شدید داشتم اصلا نمیتونستم یه جا بشینم چون حوصله م نمیکشید .... خلاصه به خودت برس با خودت مهربون باش هر آت و آشغالی رو به مغزت راه نده مثلا یکی ده سال پیش بهت بدی کرده اونو هر روز یاد آوری کنی طبیعیه عصبانی بشی البته نمیدونم شما اینطور هستی یا نه من فقط تجربه خودمو گفتم شاید به درد شمام بخوره ببخشید طولانی شد

در ضمن حرفای بانو هم یادت نره گفتن کلمات هم سرد و گرم دارن کلام خوب گرمه و محبت ایجاد میکنه اما کلام‌بد سردی و بقیه مشکلات رو به همراه داره  موفق باشی عزیزم ❤

بچه ها بانو هم خیلی کارهای مهمی دارند باید به کارهاشون برسن . منم خیلی دوست دارم ایشون همیشه باشن ام ...

درسته من یه لحظه حس کردم برا همیشه برن چی و دلم گرفت  واقعا حالم بد شد امیدوارم به کارای خودشون برسن اما هر ازگاهی هم اینجا بیان و مارو از وجود نازنین خودشون بی نصیب نزارن 🥺

سلام عزیزم  چن روز میخوام ریپ بزنم اما وقت نشد  به نظرم اول دقیق ریشه این عصبانیتتو پیدا ...

سلام عزیزم پیروصحبتای شمادوست بزرگوارم،منم ریشه ی تمام بداخلاقی هاوعصبانیتم همین نشخوارفکریه،کسی بهم چیزی میگه وناراحتم میکنه تاچن روزخودخوری شدیددارم وکم کم بعدچن روزانقداون حرف برای من گنده میشه ودرداورکه حسابی عصبیم میکنه وعین بمب ساعتی میشم ترکشاشم پسرمومیگیره اینجوروقتا😩😣

سلام عزیزم پیروصحبتای شمادوست بزرگوارم،منم ریشه ی تمام بداخلاقی هاوعصبانیتم همین نشخوارفکریه،کسی بهم ...

بله تکرار کارا و بدی های  دیگران بیشتر عصبانی میکنه آدمو 🤦‍♀️

سلام عزیزم پیروصحبتای شمادوست بزرگوارم،منم ریشه ی تمام بداخلاقی هاوعصبانیتم همین نشخوارفکریه،کسی بهم ...

سلام دوست عزیز. اگر شما بتونی فکرت رو کنترل کنی دیگه این قدر عصبی نمیشی تا اون فکر ها میاد تو سرت انگار که یک ابری بالای سرت درست میشه سریع تو ذهنت اون ابر و پاک کن بگو برو فعلا وقتشو ندارم بعد وقتتو پر کن و این کار با نت گردی نباید باشه.  اگر کار فیزیکی باشه و جسمت هم درگیر کنی مثل نظافت خونه، ورزش  عالیه که دیگه اونقدر خسته بشی شب زود خوابت ببره، اگر انرژیشو نداری حتما کتاب بخون کتاب تورو به یک دنیای دیگر می برد کتاب هم پی دی اف نباشه جوری باشه بتونی ورقش بزنی  ، من خودم وقتی فکرم مشغول میشه اینطور کنترلش می کنم