سلام گلم عالی بود برنامه ریزیت عزیزم.
آفرین. منم با نوشتن میونه ی خوبی دارم.
درمورد معلمی، من هم معلم ابتدایی ام البته غیرانتفایی و میشه گفت بهترین و نامدارترین مدرسه ی شهرمون هست که علتش کار خوب معلمانش هست!
اینقدر به من میگفتن، هنوزم میگن، میگن کی حوصله ی بچه های مردم رو داره، حقوقتون خیلی خیلی کمه، ازتون بیغاری میکشن!
یادمه خواهرشوهر سابقم چون بدش میومد من توی اون مدرسه درس میدم می گفت دانش آموزای مدرسه ی شما شپش گرفتن😂 در حالی که دانش آموزان مدرسه ی ما عموما از خانواده های خوب و اصیل و بافرهنگ شهرمون هستن و مسائل بهداشتی رو خیلی خوب رعایت می کنن!
تا دلت بخواد میشنوم میگن این مدرسه شلوغه! به بچه ها رسیدگی نمیشه! کیفیت آموزششون پایینه! پولکی ان و ....
اون وقت مردم برا ثبت نام توی همین مدرسه سر و دست میشکونن!
حالا جوابای منم گوش کن.
من میگم اتفاقا کار کردن با بچه ها بسیار بسیار برام لذت بخشه، بچه ها شیرین زبونی و معصومیت خاصی دارن که حقیقتا هر بار می بینمشون دلم تازه میشه.
درمورد حقوق کم هم میگم حقوقش درسته کمه اما برام برکت داره ضمن اینکه در کنارش کلی کلاس خصوصی گیرم میاد که حقوق ماهانه م گاهی از یه کارمند رسمی هم بالاتره، از طرفی جایگاه اجتماعی بالایی داره و از احترام ویژه ای برخورداری. من الان هرجا پامو بذارم یکی از اولیای دانش آموزام حضور داره و کارمو راه میندازه!
در پاسخ به اینکه کی حال داره کار کنه، معلمی چیه دیگه، من میگم اتفاقا شغلیه که ما حسابی راحتیم، ما از آخر اردیبهشت تعطیلیم تا اول مهر، دقیقا ۴ ماه، ایام عید هم که کامل تعطیلیم، روزای پنجشنبه هم تعطیلیم، تازه مدرسه هم فقط ۵ ساعته، ۷ میری ۱۲ برمی گردی! چی از این بهتر!!!
توی جواب اونایی که میگن کیفیت کارتون پایینه هم میگم اگر کیفیت کارمون پایین بود بالاترین آمار قبولی مدارس تیزهوشان و نمونه رو از آن خودمون نمی کردیم! اگر کیفیت کارمون پایین بود اینقدر متقاضی نداشتیم که حاضرن چندبرابر شهریه رو بپردازن که توی مدرسه ی ما ثبت نام بشن!
خلاصه دهن همشون سرویس میشه! حتی انگشت به دهان میمونن!
یادمه همون خواهرشوهر سابقم که سعی داشت منو تحقیر کنه بارها بارها خودش و مادرش و برادرش التماسم کردن یه کاری کنم توی مدرسه استخدام بشه😂
وقتی به کارت ایمان داشته باشی هیچ حرفی روت تاثیر نمیذاره، تو هم کم زحمت نکشیدی، یه معلم یه مربیه که وظیفه ی تعلیم و تربیت رو به عهده داره، یه معلم با روح و روان و فکر و اندیشه و ذهن و باورهای یه تعداد انسان سر و کار داره ولی هیچ شغلی به این اندازه مهم و ارزشمند نیست ضمن اینکه معلمی کار هر کسی هم نیست! کار سختیه چون داری انسان تربیت می کنی.