2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143838 بازدید | 940 پست

سلام        خانم ها لطفا  مثنوی زندگی و ناله هاتون اینجا نگذارید...مطالب بخونید و عمل کنید   اگر ب نتیجه نرسیدید   بعد اینجا مختصر و مفید سوال بپرسید      وقت مردم هم نگیرید.

من خودم را دوست دارم     
سلام        خانم ها لطفا  مثنوی زندگی و ناله هاتون اینجا نگذارید...مطالب بخ ...

اره دقیقابه قول بانو ارتمیس یه سفره ای پهنه دیگه با درایت خودمون یه چیزی از این سفره بسته ب شرایط و موقعیتامون برداریم و بکارببریم وگرنه به اندازه تموم دنیا داستان غم انگیز زندگیا هست 

اما اصولی هست ک باید خودمون ب شرایط زندگیمون وفق بدیم یکمی هم ب عقلمون زحمت بدیم که از بین حرفهای بانو که همش انصافا طلا هست یه چیزیو ب مناسبت مشکلمون بیرون بکشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من زندگیم برپایه متن سازی خانواده شوهر نابودشد

همه حرفهای بانو قشنگ بود اما فلسفه متن سازی بیشتر ب درد زندگیم میخورد والان فوکوس کردم رو این

حالا ممکنه زندگی یکی دیگه یجوری باشه که مثلا صمیمیت ممنوع خیلی بدردش بخوره 

خلاصه دوستان عزیز لپ کلامو بانو گفتن هرچی نیاز بوده برا یه ارتباط سالم تو تاپیکاشون هست بنابه نیازتون توشه تونو از سفره بردارین

سلام عزیزم. متاسفانه فرصتش رو ندارم که خصوصی پاسخگو باشم. این تاپیک هم تا چند روز دیگه بیشتر باز نیس ...

بانوجان سلام.میدونم مشغله اتون زیاده ولی ازتون تمنا دارم بازم ادامه بدین...هرچند کم ولی خواهش میکنم ولی باشین

خداوند اجرشو بهتون بده انشاالله 

سلام عزیز. میشه لطفا با جزئیات برامون شرح بدین؟

سلام عزیزم هدف هایی که بانوارتمیس عزیزگفتن رویادداشت کردم قبل بیرون رفتن یکسره مرورشون میکنم ووقتی درحال معاشرت باکسی هستم مرورمیکنم وبه خودم یادارورمیشم که غیبت وتهمت توکارم نباشه،درون وبیرونم یکی باشه،این روزاهم مادرهمسرم یکسره  روضه داشت من زیادمعاشرت داشتم باهاشون،خیلی مراقبه کردم ولی چندباری هم ازدستم دررفت😓

بانوارتمیس عزیزم من یک سالی هست که استخدام شدم معلم ابتدایی هستم،تواین یک سال بارهاشده که خانومای اطراف بدون اینکه من اصلاتعریفی بکنم یاحرفی بزنم حرف شغل که پیش میادمیگن مامعلمیودوس نداریم،چیه معلمی،حقوق نداره،به چه دردمیخوره،زن فقط بخوابه خونه کیف کنه،منم اصولاحرفی نمیزنم واقعادیگه به همچین خاله زنکایی نمیدونم چی بگم،امشب جاریم گفت من اصلادوس ندارم کارکنم خانه داری خیلی سخته بری بیرونم کارکنی مگه بیکارم نمیخوام خوشم نمیاد😑منم گفتم اره دیگه هرکسی طرزفکری داره،وهرکسی راهی روانتخاب میکنه خانه داری هم خیلی باارزشه ووظیفه ی مهمی هست،خیلی دوستانه جواب دادم که بهم جری نشه،حالاواقعانمیدونم برخوردم درست بوده یانه،درمقابل خیلیاکه هیچ جوابی نمیدم فقط میگم باشه درسته تودرس میگی،دست ازسرم بردار😖

بانوارتمیس عزیزم من یک سالی هست که استخدام شدم معلم ابتدایی هستم،تواین یک سال بارهاشده که خانومای اط ...

سلام گلم عالی بود برنامه ریزیت عزیزم.

آفرین. منم با نوشتن میونه ی خوبی دارم.

درمورد معلمی، من هم معلم ابتدایی ام البته غیرانتفایی و میشه گفت بهترین و نامدارترین مدرسه ی شهرمون هست که علتش کار خوب معلمانش هست!

اینقدر به من میگفتن، هنوزم میگن، میگن کی حوصله ی بچه های مردم رو داره، حقوقتون خیلی خیلی کمه، ازتون بیغاری میکشن!

یادمه خواهرشوهر سابقم چون بدش میومد من توی اون مدرسه درس میدم می گفت دانش آموزای مدرسه ی شما شپش گرفتن😂 در حالی که دانش آموزان مدرسه ی ما عموما از خانواده های خوب و اصیل و بافرهنگ شهرمون هستن و مسائل بهداشتی رو خیلی خوب رعایت می کنن! 

تا دلت بخواد میشنوم میگن این مدرسه شلوغه! به بچه ها رسیدگی نمیشه! کیفیت آموزششون پایینه! پولکی ان و ....

اون وقت مردم برا ثبت نام توی همین مدرسه سر و دست میشکونن!

حالا جوابای منم گوش کن.

من میگم اتفاقا کار کردن با بچه ها بسیار بسیار برام لذت بخشه، بچه ها شیرین زبونی و معصومیت خاصی دارن که حقیقتا هر بار می بینمشون دلم تازه میشه.

درمورد حقوق کم هم میگم حقوقش درسته کمه اما برام برکت داره ضمن اینکه در کنارش کلی کلاس خصوصی گیرم میاد که حقوق ماهانه م گاهی از یه کارمند رسمی هم بالاتره، از طرفی جایگاه اجتماعی بالایی داره و از احترام ویژه ای برخورداری. من الان هرجا پامو بذارم یکی از اولیای دانش آموزام حضور داره و کارمو راه میندازه!

در پاسخ به اینکه کی حال داره کار کنه، معلمی چیه دیگه، من میگم اتفاقا شغلیه که ما حسابی راحتیم، ما از آخر اردیبهشت تعطیلیم تا اول مهر، دقیقا ۴ ماه، ایام عید هم که کامل تعطیلیم، روزای پنجشنبه هم تعطیلیم، تازه مدرسه هم فقط ۵ ساعته، ۷ میری ۱۲ برمی گردی! چی از این بهتر!!!

توی جواب اونایی که میگن کیفیت کارتون پایینه هم میگم اگر کیفیت کارمون پایین بود بالاترین آمار قبولی مدارس تیزهوشان و نمونه رو از آن خودمون نمی کردیم! اگر کیفیت کارمون پایین بود اینقدر متقاضی نداشتیم که حاضرن چندبرابر شهریه رو بپردازن که توی مدرسه ی ما ثبت نام بشن!

خلاصه دهن همشون سرویس میشه! حتی انگشت به دهان میمونن!

یادمه همون خواهرشوهر سابقم که سعی داشت منو تحقیر کنه بارها بارها خودش و مادرش و برادرش التماسم کردن یه کاری کنم توی مدرسه استخدام بشه😂

وقتی به کارت ایمان داشته باشی هیچ حرفی روت تاثیر نمیذاره، تو هم کم زحمت نکشیدی، یه معلم یه مربیه که وظیفه ی تعلیم و تربیت رو به عهده داره، یه معلم با روح و روان و فکر و اندیشه و ذهن و باورهای یه تعداد انسان سر و کار داره ولی هیچ شغلی به این اندازه مهم و ارزشمند نیست ضمن اینکه معلمی کار هر کسی هم نیست! کار سختیه چون داری انسان تربیت می کنی.

مامانم هم حرف شمارو میگه ولی دلیل اصلی من واسه برملا شدن واقعیت اینه که میخوام کلاااا واسه همیشه با ...

ولی سر اصلی برملا شدن مثلا واقعیت همسرت هستش مطمعن باش با این روش فقط همسرت نسبت به تو کینه ای میشه...

از مردایی که زورشون رو به زناشون نشون میدادن متنفر بود از شخصیت و تربیت خانوادگی ما که تو کار همدیگه ...

ببین عزیزم تو الان فقط زوم کردی روی تلخی های زندگیت و به قول خودت اگه روزی همسرت خوبی هایی داشته فراموش کردی و فقط به فکر اثبات خودت و زندگیت برای دیگران هستی و ...

یه جورایی افتادی توی دور باطل ...

همه تاپیکهای بانو آرتمیس رو بخون ...

موفق باشی...

بانوارتمیس عزیزم من یک سالی هست که استخدام شدم معلم ابتدایی هستم،تواین یک سال بارهاشده که خانومای اط ...

عزیزم اتفاقا منم معلمم ولی خب باید خیلی بهشون میدون داده باشی که این جوری درمورد شغلت تو روت میگن نمیدونم یا خیلی صمیمی شدی یا اینکه  اروم و ساده گیرت اوردن چون ب من تا حالا ایقد مستقیم نگفتن البته غیرمستقیم زیاد گفتنا 

منم سعی کردم همون غیرمستقیم جوابشونو بدم اما از تو که ایقد بی پرده میگن همون جوابهای کاربرطناز خوبه ک بگی

سلام به دوستای عزیزم 

بچه ها یک چیزی هست میخوام بگم به عنوان یک تازه وارد و کسی که مثل همه دوستان، خودش مشکلات خانوادگی و ... خودش رو داره.

میبینم که خیلیا میان اینجا و از مشکلاتشون اینجا با جزییات تعریف میکنن و کمک میخوان 

ببینید مشکلات ما فقط برای ما بوجود نیومدن. من خودم از تاپیک باورها شروع کردم خوندن دیدم عه مشکلاتی که من دارم خیلیای دیگه چندین سال پیش داشتن و گذروندن و اینجا دوستان راهنمایی کردن 

پس لطفا اگه میخواین تغییر کنین از ابتدا مطالب رو بخونید 

اینطوری این تاپیکا شلوغ و پراکنده نمیشه و صحبتای مهم و کاربردی بانو آرتمیس و بقیه دوستان هم بین مطالب گم نمیشه و راحت تر میتونیم دسترسی داشته باشیم.