2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143856 بازدید | 940 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمن اینکه اقا یه ادم بزدل ضعیفه بی دست و پاس که زورش فقط به من می رسه.این دفعه این کارو بکنه به دادا ...

ای وای ...

از خوندن پستات فهمیدم این همه خشمت واسه چیه ...

ولی خودتو کنترل کن 

این راههایی که تو میخوای بری اگه قصدت ادامه این زندگی باشه فقط کینه رو کینه میاره فقط سردی و تشنج میاره نکن دوست عزیز به خودت مسلط باش به جایه اینکه همسرت رو بزنی از همین قدرت استفاده کن که دیگه تورو نزنه ...

مدت کمی مادرت رو از ذهنت حذف کن نمیگم قربون شوهرت برو یا براش برقص ! ولی میگم تلخ نباش با هر رفتارش به یاد گذشتت نیفت باید فعلا مدتی نشنوی نبینی نه اینکه مثل افسرده ها یه گوشه بیفتی نه باید انرژی و اعصابت رو بذاری رو خودت به خودت برس نه به حالتی که لج همسرت رو دربیاری و جوری نشون بدی که برات مهم نیست بلکه باید جوری نشون بدی که اگه قراره با تمام گذشته تلخم باز تویه این زندگی بمونم احتیاج به آرامش داریم و این آرامش تویه زندگیت نمیاد مگه اینکه اول خودت آروم بشی حتی به ظاهر اگه میخوای زندگیت رو نجات بدی و توش بمونی ...

وگرنه اگه میخوای زندگی مشترکت پایان تلخی داشته باشه و یا با تنش خانوادهاتون ادامه ش بدی آره کارهایی که گفتی خیلی خوبه حداقل تو هم میشی یکی مثل همسرت !

دعا میکنم به آرامش واقعی برسی دوست عزیز

اگه نبودی شاید هنوزم ادم نشده بودم  و خودم رو مستحق همه ی کاراشون میدونستم. الله امانن دا فرشته ...

آفرین شروع خوبیه

اگه به هر دلیلی نمیتونی طلاق بگیری

اگه همسرت نمی خواد زیر نظر روانپزشک خودش رو درمون کنه ...

و حتی اگه تو و همسرت برای رفتن پیش مشاور به توافق نمی رسین ...

حداقل خودت شروع کن از اولین تاپیک بانو آرتمیس رو خودت کار کن ... به خاطر اول خودت بعد بچه ت ...

اگه واقعا راهی جز موندن تویه این زندگی نداری پس خانواده همسر  و خانواده خودت رو موقتا از ذهنت حذف کن بچسب به خودت و بچت و زندگیت ...

خدا بهت انرژی و اعصاب بده ...

دوستان عزیز یه پیشنهاد بهتون بدم

مطالب بانو ارتمیسو یه کاربر مهربونی جمع اوری کرده وپی دی افش کرده من خودم چاپش کردم وحالت یه کتاب درش اوردم چون کتاب خوندن راحت تره که تو گوشی بخونی

بیشتر هم تو ذهن میمونه حتما شماهایی که دنبال پیشرفت روابط اجتماعیتون هستین این کارو کنین 

خیلی از سوالایی که تو این تاپیک میپرسین تکراریه بانو تو تاپیک های قبل مفصل تو ضیح داده حتما اونارو بخونین پی دی افش خیلی خوبه فهرست موضوعی داره 

ممنون از وقتی که برام گذاشتی ولی بدجور دو دلم کردی رز خانوم.من واقعا به اعصابم مسلطم اینجا نبین این طوری درد و دل میکنم وقی با اون نامرد حرف میزنم کاااااملاااا ادب رو رعایت میکنم سعی میکنم سروضع خودمو بچه هاوخونه مرتب نسبی یه رو به بالا باشه  (ادبیاتمو عشق است) با خودش و خانوادش با احتام رفتار میکنم و بدون اجازه ش تقریبا هییییییچ کاری نمی کنم.

اینم بگم یه کاری هم که میکنم و قصد ترک کردنشم ندارم و میدونم حسابییییییی می سوزونتش اینه که وقتی میگه خواهرات دعوا تو خونمون انداختن چشم دیدن خوشی تو رو نداشتن میگم خدایا سنگم رو سر هر.....ای سنگینی میکنه یه سنگ بزرگ هم قد خودش بیار روش،بزار هم اون دلش اروم بگیره هم من.

یا یه وقت هایی میگه خانوادت به من بدی کردن میگم خدایا به حق امام حسین هر کی به شوهرم بدی کرده پدرو مادرشو لعنت کن خودشم به درد بی درمان مبتلا کن زمین گیرشه به عذای بچه هاشم بشینه.

اینجوری که میگم قشنگگگگگ دریافت میکنه دعا ها دقیقا کجا ها ارسال میشه.تنها موقعیتی که ممکنه یه قدم عقب بکشه همین موقع س.البته باید مختصر مفید باشه تا کار به جای باریک نکشه