2777
2789
عنوان

شخصیتم خیلی بده چجوری تغییر بدم

108 بازدید | 7 پست

خیلی بدم نتونستم تاحالا تغییر بدم مثلا وقتی مهمون میادیا مهمونی میریم نمیتونم حرف طولانی بزنم استرس میگیرم حرفمو گم میکنم چرت وپرت میگم پس سعی میکنم نزنم خیلی کوتاه حرف میزنم ازهمه زده شدم حتی فامیلای نزدیکم بچه هام همش اذیت میکنن اینم باعث میشه فک میکنن من خیلی بدم همه چپ چپ نگاه میکنن ازخودم متنفر میشم کلا 

دیگه سعی میکنم جاهایی ک دعوتم میکنن نرم چون برمم گند میزنم تو حرف زدن و بچه هامم آبرومو میبرن 

نمیدونم چرا ولی دیگه اعتماد ب نفسی هم برام نمونده حس میکنم اصلا خوب نیستم نمیتونم شمرده شمرده حرف بزنم گاهی بلند حرف میزنم گاهی لکنت میگیرم گاهی لال میشم 

همیشه تنهام بچه هامم دارن شبیه خودم میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با شوهرم خیلی راحت حرف میزنم جوری جوابشو میدم شاخ درمیاره هیچوقت جلوش کم نیاوردم ۳۲ سالمه بچه هام ...

پس شما مشکل نداری عزیزم 

شما فقط اضطراب اجتماعی داری که باید با راه و روش درصد برطرفش کنی