ادامه صحبتم یچیزی رو اضافه کنم
معمولا با شواهد جلوبرید امکان موفقیتتون بالاتره
شواهد تنبلی که در داماد میبینید هرازگاهی نشونه هارو به همسرتون یادآوری کنید.
چون ایشون جنبه زحمتکش بودنشون پررنگ تره امکان داره این نشانه ها و تشخیص ندن ولی اگر شما طبق شواهد ومدارک وسند صحبت کنید گارد گیری همسرتون درمقابل حرفهای، شما تاحدودی ممکنه براش،کمتر پیش بیاد.
کلا یادمه تومورد مشابهی متوجه شدم همسرم بین من وخواهر ومادرش، گیر افتاده بود نمیدونست حق باکدوم مونه. آخه اونها بسیار چرب زبان بودن و محبت زبانی،داشتن و وقتی من نشانه های دشمنی را درآنها میدیدم وبه همسرم میگفتم باور نمیکرد نمیتونست باور کنه. تااینکه فهمیدم من با صحبت های بی سند ومدرک واحساسی فقط خودم رو خسته میکنم. واز همسرم دورتر میشم.
بعد از این همه عمر که از خداگرفتم تازه یاد گرفتم طبق شواهد باهمسرم حرف بزنم و توزندگیم برای، شناخت افراد دیگه همین روش رو درپیش گرفتم. یعنی اول خودم عامل شدم و کم کم به همسرمم این روش رو یاد دادم.
مثال
خواهرش میگفت داداش ما عاشقتیم زنت رو هم دوست داریم زنت فقط از ما کنار میکشه مشکل از خودشه
من میگفتم تو دورهمی ها به رفتارشون دقت کن ببین کدوم رفتار عملیشون نشون دهنده ی عشق واحترامی هست که ادعا میکنن به من دارن؟ حوصله نداشت ودقت نمیکرد
به مرور و طی ماه ها وسالها یاد گرفتیم هردومون باهم.
تا اینکه بالاخره فهمید تو زندگی بتونه چرب زبان ها رو از مهرومحبت واقعی وعملی تشخیص بده.