2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143808 بازدید | 940 پست
بانو جان سلام تبریک میگم فعالیت مجددتون رو متاسفانه مشکل من بی عقلی همسرم هست که مدام فکر میکنم دار ...

سلام عزیزم. ممنونم. متاسفانه همین هست. به قول دوستمون بنای بی عقلی مال امروز و دیروز نیست، مال چندین دهه و سده هست. خود همین تصمیمت، نهایت عقل هست. آقایون هم نیاز دارن به تجدیدنظر در کارها و اموراتشون، اما مسائل شغلی نمی گذاره. باید آروم آروم اینهارو توی گوش اونها هم کرد. اما غیرمستقیم. اینها جزء وظایف یک خانم دانا هست.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
چن شب پیش چون بچه ی برادرشوهرم خونه مون بودوپدرومادرش رفته بودن تفریح،همسرم بهش گفت همینجابخواب منم ...

سلام عزیزم. شرایطتت رو درک میکنم. با هم نشستن این عواقب را دارد متاسفانه. به نظرم تنها راهت اگر نمی تونین جدا بشین، بی خیالی و بی محلی هست. خودت را درگیر یک کاری کن تا تمرکزت برداشته بشه از روشون. الان کلاس های آنلاین آموزشی زیادی هست که بتونی کار و حرفه ای یاد بگیری. به نظرم با توجه به شرایط جامعه ما، هر خانمی باید یک حرفه یا هنری یاد بگیره. عقل حکم می کنه فقط امروزمون رو نبینیم. زندگی بازی های زیادی توی آستین داره و آینده خانم ها زیاد تضمین نیست. گاهی فکر میکنم کاش توی فرهنگ ما به جای یاد دادن راه های دلبری از آقایون، راه های درآمدزایی و کسب علم و فن توی بورس بود. اینجوری زندگی تضمین تر هست.

دیگه به همسرت اعتراض نکن، متاسفانه آقایون اصلا متوجه ظلمی که به خانم ها میشه در این رابطه نیستند، خودمون باید دلسوز خودمون باشیم. اعتراضت رو به دیوار بگو، اما به همسرت نگو، از آرامش حاصل از این کار، دنبال رشد خودت برو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام على عليه السلام :اِحْتَمِلْ ما يَمُرُّ عَلَيْكَ فَاِنَّ الاِْحْتِمالَ سِتْرُ الْعُيوبِ وَ اِنَّ الْعاقِلَ نِصْفُهُاِحْتِمالٌ وَ نِصْفُهُ تَغافُلٌ؛

در برابر آنچه بر تو مى گذرد، بردبار باش، زيرا بردبارى، عيب ها را مى پوشاند. به راستى كه نيمى از عقل، بردبارى و نيمه ديگرش خود را به غفلت زدن است.

[غررالحكم، ح ۲۳۷۸]

این حدیث میگه از نشانه های عاقل، بردباری و خود را به غفلت زدن است. وقتی چاره ای نداری و باید توی اون ساختمون باشی، صبوری کن و خودت رو به ندیدن و نشنیدن بزن. هرچقدر اعتراض کنی همسرت متوجه نمیشه و تنها زندگیت خراب میشه. بردبار باش عزیزم.

سلام به روی ماه تون  وای چه کار خوبی کردین .من را همیشه این جور تاپیک ها تگ کنین 😁❤❤ پای درس ...

سلام عزیزم. اختیار داری. ما استفاده می کنیم از نظرات شما و دوستان. دوستان عزیزی که اظهار لطف دارند، عذرخواهم که ریپلای نمی کنم، میخوام تاپیک شلوغ نشه. اما می خونم، لایک می کنم و ممنون و مدیونتون هستم.

امام على عليه السلام :اَ لْعاقِلُ مَنْ صانَ لِسانَهُ عَنِ الْغيبَةِ؛

عاقل كسى است كه زبانش را از بدگويى پشت سر ديگران، نگه دارد.

[غررالحكم، ح ۱۹۵۵]

این حدیث زیبارو هم داشته باشیم و سعی کنیم پشت دیگران حرف نزنیم. حرف زدن پشت سر دیگران، علاوه بر اینکه گناه هست، شخصیت مارو خراب میکنه، باعث نفرت ما از دیگران میشه. همینطور باعث میشه همیشه تن و بدنتون بلرزه که الان یکی حرفتون رو به دیگری گفته و یک دعوایی به پا میشه. به قول امام علی (ع) در فتنه ها چون شتر دو ساله باش، که نه پشتی برای سوار شدن دارد و نه پستانی برای دوشیدن.

علاوه بر تمام اینها، حرف زدن پشت دیگران، باعث میشه تمام اون ساعت هایی که پشت اون حرف زدید و بهش فکر کردید و درگیر جنجال های بعدش بودید، در زندگی فرد دیگه ای زندگی کنید و از زندگی خودمون و احوال خودمون غافل بشیم.

همینطور حرف زدن پشت دیگران، اشتغال عوام هست. اگر فکر می کنید شما عوام نیستید و از دیگران بالاترید، پس دمخور عوام نشید که عاقبت عوام چیزی جز گمراهی و حسرت نیست.

سلام عزیزم. شرایطتت رو درک میکنم. با هم نشستن این عواقب را دارد متاسفانه. به نظرم تنها راهت اگر نمی ...

خیلی ممنون بانو..اره اصلاشرایط جداشدن نداریم،کتاسفانه خانوادم فقط به فکر شوهردادن بودن وحتی نذاشتن دبیرستان هم برم...سنم کم بود وخیلی جاهااستباه کردم وبلدنبودم چیکارکنم...الان هم گاهی وقتاخیلی سردرگم میشم..متاسفانه اگه به همسرم اعتراض نکنم خیلی ظلم میشه درحقم ازهرلحاظ...ازهرنظر تحت فشارم

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین

به قول بانوی عزیز در این دنیای وانفسایی که هر گوشه و کنار اون کم خردی (فکری یا عملی)داره بیداد میکنه،به نظرم وظیفه خانمهایی که از هر جهت بیشتر مورد توجه هستند،سنگین‌تر میشه.

خانمی که عروس بزرگتر هست،خانمی که خواهر بزرگ هست،خانمی که تحصیلات و جایگاه اجتماعی بالاتری داره،خانمهایی که همسران موجه و ویژه دارند ،خانمی که زیبایی خاصی داره .......

اینها با اتخاذ روش‌ها و مسیر ها و رفتارهای صحیح میتونن برای یک طیف قابل توجهی از خانم‌ها 

الگوسازی کنند.و این چرخه ی معیوب رو متوقف که ....ولی میشه به کمرنگ شدنش بیشتر امیدوارشد. 

بانو جان من ۸ساله ازدواج کردم  همین عید بود پدرشوهرم تو جمع دختر پسرش که از شوهرمن بزرگترن هی داشت توضیح میداد که دیگه دیره بچه بیارید بعد خواهرشوهرم خود ۳تا بچه داره ۴۰سالشه اون میگفت نیارید بعد برادربزگه شوهرم میگف نه نه نیاریدا منم فقط سکوت کردم  .شوهرمم به خواهرش میگفت بچه اوردن سخته ؟ داشت از اون سوال میکرد.

یه لحظه خواستم بگم به خواهرشوهرم که شما خودتون مشورت گرفتیدو بچه دارشدید .... 

اون لحظه فقط خودخوری میکردم چون شوهرم هیچی نمیگفت  .هم خواهرشوهرم هم جاریم باردار شدن اصلا منو شوهرم ب روی خودمون نیاوردیم چون اصلا ربطی نداشت بما خداشاهده اونا تو کوچکترین مسئله میزگرد میچینن واس ما .

من خیلی خیلی مراعات میکنم .خودشونم میدونن که من سرم تو لاک خودمه .ولی خیلی عصبی شدم و ناراحت مخصوصا از شوهرم که فقط نگاشون میکرد 

۲۱.۳.۰۱شروع

سلام بانو آرتمیس عزیز🙃

من خیلی تاپیکاتونو دوست دارم 

همیشه بزارید لطفا ،استفاده میکنم

و اینکه یه سوال 

من میخام رشد کنم ،رشد فردی 

میشه کمکم کنید؟

آخه با توجه به تاپیک ها و طرز صحبتتون،شخصیت شما رو خیلی دوست دارم 🙃

میشه بگید که چه کتاب های در این زمینه خوندید که تاثیرگذار بوده براتون؟؟

بانو جان من ۸ساله ازدواج کردم  همین عید بود پدرشوهرم تو جمع دختر پسرش که از شوهرمن بزرگترن هی د ...

سلام عزیزم. اصلا توجه نکن بهشون. دیگه اگر بخواهیم به حرف آدم های این چنینی که برای بچه دار شدن بقیه هم تصمیم می گیرند توجه کنیم که باید همه کارمون رو تعطیل کنیم و فقط حرص بخوریم و درگیر آدم ها بشیم. ازشون عبور کن. اونها نهایت ماهی 2 تا 3 بار می تونند روی افکار همسرت تاثیر بگذارند، اما شما هر روز می تونی بر طبق اهداف و برنامه ات روی ذهن همسرت کار کنی.

اکثر ناراحتی ما از حرف های دیگران و القائاتشون از این هست که فکر می کنیم دارن زندگی رو از دست ما در میارن،

هر وقت به این قضیه فکر کردید، بدونید که قدرت خودتون رو خیلی دست کم گرفتید.

سلام بانو آرتمیس عزیز🙃 من خیلی تاپیکاتونو دوست دارم  همیشه بزارید لطفا ،استفاده میکنم و این ...

سلام عزیزم، ممنونم از لطفت. من بعد از اینکه یک دور شمسی و قمری توی کتاب ها و اساتید داخلی و خارجی زدم، الان احساس می کنم اگر فقط به 40 تا از احادیث ائمه اطهار عمل کرده بودم، لازم نبود اینقدر وقت هدر بدهم. اگر از اول در خونه اصل کاری رو زده بودم، زودتر این آرامش به سراغم می اومد.

سلام عزیزم، ممنونم از لطفت. من بعد از اینکه یک دور شمسی و قمری توی کتاب ها و اساتید داخلی و خارجی زد ...

ممنونم 🌹

ممنون میشم تو تاپیک هاتون منو هم تگ کنید🥰

و میشه یه کتاب خوب به من معرفی کنید ؟تا در کنار احادیث از اون هم استفاده کنم