2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143809 بازدید | 940 پست

سلام بانوجان خوبین

خیلی خوشحالم هتوز تو سایت هستین

من از تاپیک باورها با کاربری پرنسس،جدیدا آشنا شدم و خواننده خاموش،لطفا دوستی منو قبول کنید میخام خصوصی باهاتون حرف بزنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

سلام بانو جان خیلی خیلی خوشحال شدم از اینکه دیدم تاپیک جدید زدید بهتون تبرک میگم 

انشاالله هرجا که هستید در صحت و سلامت کامل و شاد باشید ما هم از وجودتون بهرمند بشیم .❤❤❤🌹🌹🌹

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانو ارتمیس عزیزم امیدوارم خدابهترین خیو برکت هارو رو براتون رقم بزنه چقدر که ماخانومها مدیون شماییم .

ازتون یه خواهشی دارم تو تاپیک قبلیتون صفحه اخر یه سوال پرسیدم  لطفا توتصمیم گیری کمکم کنید تو دوراهی گیرکردم واقعا نمیدونم راه درست چیه.

@بانوآرتمیس  

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

سلام عشقم خوبی بانو؟ 

چقدرررر عجیب 

چندماهه من هم همین مسیر رو درپیش گرفتم وعاجزانه از خداوند در دعاهام میخوام به عقلم برکت بده. 

یعنی باهربار گفتن این جمله یاد شخص شما میفتادم که این دعا رو یادم دادی. 

خدایا به عقلم برکت بده. 

مرسی که اومدی حیف از  ماو شما که  مجبوریم محیط نی نی سایت رو برای این تبادلات انتخاب کنیم ولی باز هم شاکرم که باهم انشاله همراهیم. 

شکرت خداجون
سلام عزیزم خوبی. چقدرخوشحالم ک دوباره برگشتی ب سایت.مدام چک میکردم ک ببینم کی تاپیک جدیدمیزنین. آرتم ...

سلام عزیزم. ممنونم. اول بهت زندگی دوباره ات رو تبریک میگم و بهت افتخار می کنیم که تونستی خودت را از یک زندگی آسیب زا بیرون بکشی. هیچ وقت به وضعیت الانت به چشم یک بازنده نگاه نکن. بیرون اومدن از یک زندگی نامناسب، شجاعت و درایت خیلی زیادی می خواهد. یک مدت از همه دوری کن. مشکل ما حرف های دیگران نیست، مشکل ما این هست که دیگران همون حرف هایی رو میزنن که ما هم در درون خودمون، به خودمون می زنیم. پس با خودت کنار بیا. جدایی ات را یک موفقیت بدون و بدون که با تجربه ای که الان داری، می تونی یک رابطه سالم و زندگی جدیدی را در سال های دیگه تشکیل بدهی. برای ادامه تحصیل زیاد خودت رو تحت فشار نگذار، یک مدت استراحت کن. مغز ما دو حالت دارد، حالت نرمال و حالت حفظ بقا. وقتی مشکل و ناراحتی ای برای ما پیش میاد، مغز نمیتونه کارهای روتین و عادی رو انجام بده و فقط میره روی حالتی که بقای فرد رو تضمین کنه. با آرامش، عشق و اطمینان به خودت این دوران را سپری کن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
دقیقاتمام سوالایی ک ازت پرسیدن باهاشون مواجه شدم من اولش میگم نشد اخلاقمون بهم نمیخوردبعدمیگن معتادب ...

عزیزم به همه اعلام کن که زندگی گذشته ات برات مثل یک راز هست که دوست نداری با کسی مطرح کنی. به خانواده ات بگو به همه بگن سوالی نپرسن، هر کس اولین سوال را پرسید یک جوری از سرت بازش کن و محل رو ترک کن تا همه شرطی بشن که با حرف زدن از گذشته ات، شما میری از محل. بعد هم تلاش کن تا به همه بگی میشه لطفا راجع به یک چیز دیگه صحبت کنیم؟ یا میشه بحث رو عوض کنیم؟ 90 درصد مردم ما نادان و عوام هستند و مراقب صحبت هاشون نیستن، فقط باید مراقب باشیم دامنمون به چنگ مردم عوام نیفته که تا روحمون رو تکه تکه مون نکنند، دست بردار نیستند. حالا چطور دامنمون به چنگشون میفته؟ با حرف زدن و اطلاعات دادن بهشون و برداشتن حد و مرزها. باید قبول کنیم اکثریت اون فهم و دانایی و راه معاشرت رو بلد نیستند، پس ما سعی کنیم یاد بگیریم.

درسته دقیقا  همین که یه جواب بدی اونا شروع می کنن به ادامه دادن! البته اولاش همه کنجکاون. من ...

دقیقا هیچ وقت نمیشه برای همه یک نسخه واحد چید. باید با توجه به شرایط و فرد مورد نظر، گزینه های مختلفی داشته باشی و بر طبق اون عمل کنی. ولی چیزی که برای همه جواب میده این هست که اعلام کنیم مایل به صحبت راجع به فلان مورد نیستیم و اگر ادامه دادند، محل رو ترک کنیم.

سلام بانو خوش اومدین چقد دلم براتون تنگ شده بود من بخدا همه اینارو رعایت میکنم اما متاسفانه از دید ...

سلام عزیزم، ممنونم. شما کار خوبی میکنی که سوال بی مورد نمی پرسی. اما یک اشکالی داره کارت، حریم دیگران رو نگه می داری، اما مراقب حریم خودت نیستی. همینطور که مراقبی حال کسی رو بد نکنی با سوالاتت، مراقب باش دیگران هم حالت رو بد نکنن. مثلا وقتی بهت میگن قد بچه ات کوتاه هست، بگو خودم در جریان هستم و دنبال راه درمانش هستم، ممنونم که دوباره این بحث رو پیش نمیکشی و به من استرس نمیدی تا راحت تر دنبال راه حل باشم.

اما با پرسیدن متقابل یک سوال ممنوعه، این چرخه رو ادامه میدهی و این فرهنگ رو ریشه دار می کنی. اینجوری این بازی تا ابد ادامه داره، یکبار دیگران شمارو ناراحت می کنند و یکبار شما دیگران رو. وقتی شما اینقدر عاقلی که میفهمی از دیگران نباید سوال ممنوعه کرد، حیف هست خودت رو همردیف اونها کنی و سوال متقابل بپرسی ازشون. مردم وقتی دست از سرت بر می دارن که بدونن شما همردیفشون نیستی و بالاتری. با این جواب این رو بهشون یاد میدهی.

پس سوال ممنوعه نپرسیم و به سوالات ممنوعه جواب ندهیم.

این به عقل نزدیک تر هست تا افتادن در دام بی عقلی عوام.

سلام بانوجان خوبین خیلی خوشحالم هتوز تو سایت هستین من از تاپیک باورها با کاربری پرنسس،جدیدا آشنا ش ...

سلام عزیزم، ممنونم. خوش اومدید. عذرخواهم که نمیتونم به سوالات خصوصی تون جواب بدم. فرصتم محدود هست و فکر میکنم فعالیت در عمومی مثمر ثمرتر باشه.

سلام عشقم خوبی بانو؟  چقدرررر عجیب  چندماهه من هم همین مسیر رو درپیش گرفتم وعاجزانه از خ ...

سلام بیتا جان، ممنونم عزیزم. واقعا این بهترین دعا هست. اگر خدا به عقلمون برکت بده، دیگه نیازمند هیچ کس و هیچ چیز نمی شویم. به دنبال عقل همه چیز میاد و با رفتن عقل، همه چیز هم از دست میره. متاسفانه در دوره ای هستیم که بی عقلی و کند ذهنی داره بیداد می کنه و همه رو درگیر مشکلات خودش کرده. گاهی فکر می کنم باید دکمه احساس رو خاموش کرد، از مردم کم عقل برید و در تنهایی به زندگی فکر کرد و راه درست رو پیدا کرد.

بانو کاش نادانی و کم عقلی دیگران فقط دامن خودشونو می‌گرفت 

نادان ن تنها خود را داشت بد/بلکه آتش بر همه آفاق زد 

در برهه ای از زمان هستم که کم عقلی دیگران برام معضل شده 

مثلاً من معتقدم در محیط کار  باید قانونی و قاطعانه رفتار کرد  و ب حق خود رسید 

اما همکارم روش چاپلوسی و زیراب زنی رو انتخاب کرده ؛و صدای من تنها ب جایی نمی‌رسه ؛برم حرف هم بزنم میگن فقط تو معترضی !

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 

سلام عزیز دل.

قدمتون بر چشم نازنین.

باور کنید خوشحالی من از حضورتون قابل وصف نیست.

دقیقا من هم مدتها ست به این مسئله فکر میکنم که هر آنچه بر سر من در زندگی میاد رابطه مستقیم با نوع تفکر من و حضور همان عقل و منطق در انتخاب‌ها و رفتارهای من داشته.اون هم نه فی الحال،که بنای چندین ساله است.

با قدرت گرفتن از صحبت‌های شما مدتی ست که تخریب کردم این بنای مخوف رو.

آهسته آهسته مشغول زیر سازی بنای جدید م هستم.

خیلی سخت،خیلی جانسوز ،وشاید بعضی اوقات متزلزل.

اما بااااید به هر حال حریف دل شد،وعقل رو جایگزین کرد.

سلام عزیزم، ممنونم. خوش اومدید. عذرخواهم که نمیتونم به سوالات خصوصی تون جواب بدم. فرصتم محدود هست و ...

میتونم مساّلاتمو بگم؟فرصت جواب دادن دارید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بانو جان سلام تبریک میگم فعالیت مجددتون رو

متاسفانه مشکل من بی عقلی همسرم هست که مدام فکر میکنم دارم با ی بچه زندگی میکنم 

من یک فرزند دارم و تصمیم گرفتم بخاطر دخترم کمتر با همسرم بحث کنم کمتر حرف بزنم و کمتر خودمو درگیرش کنم میخوام توان و انرژیمو صرف خودمو دخترم کنم

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند