2777
2789
عنوان

ببخشید اینو میگما

434 بازدید | 34 پست

من سه هفته ای هست درگیر مشکل دفع شدم.سه هفته پیش شروع شد شکمم صدا میداد و اصلا احساس دفع نداشتم و یه شبشم یهو حالت تهوع شدید پیدا کردم.دکتر عمومی رفتم برام شیاف گلیسیرین نوشت ولی همونطور که خودتون میدونید استفاده از ملینای شیمیایی رودرو تنبل میکنه.ملین طبیعی هم مصرف کردم ولی اصلا هیچ حس دفعی ندارررررررم.نمیدونم غذاهایی که میخورم کجا میره.به طور طبیعی هفته دوم فقط دوبار دفع داشتم.نگرانم .به نظرتون چیکار کنم؟ملین شیمیاییم زیاد نخوردم بگم رودم تنبل شده.همش نگرانم میگم نکنه یه اتفاق بد باشه

شما باید توسط جراح عمومی معاینه بشید،ولی یه مدت غذای آبکی استفاده کنید،اگر چیزی بیرون زده داغ وان آب ...

اصلا حس دفع ندارم میگم مثلا دو هفته دیگه صبر کنم اگر خوب نشدم برم دکتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدای شکم معمولا از سردی زیاده... و بعضیا روده هاشون سردی کنن یبوست میشن پودر پیدرولاکس کمترین عوارض رو داره و یبوست رو زود درمان میکنه... و دراز مدت میشه استفاده کرد میتونید انجیر خیس کنید و صبح ناشتا بخورید برگ زرد الو بارهنگ و کیوی هم برای درمان یبوست خیلی خوبن...

موز و شیر و خرمالو و ماکارونی رو قطع کنید

از انواع دمنوش استفاده کنید

با لباس خیس نمونید

زیر کولر نخوابین

اگه میتونید با یه دستمال نرم شکمتون ببندین

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
صدای شکم معمولا از سردی زیاده... و بعضیا روده هاشون سردی کنن یبوست میشن پودر پیدرولاکس کمترین عوارض ...

روغن زیتون خیلی میخورم ،حالا میخوام برم روغن کرچک بخرم.ببینید ببخشیدا وقتی دفع میکنم یکمم اصلا سفت نیس بگم یبوستم تو شکمم مونده .اصلا نمیدونم چرا حس دفع ندارم.اون پودر تنبلی روده نمیارع؟

برو پیش یه متخصص دستگاه گوارش ، ورزش کن ، دراز نشست ، قدم زدن باعث میشه روده کار کنه 

آخه متخصصا میان ملین شیمیای میدن من نمیخوام رودم تنبل بشه رفتم پیش عمومی شیاف داد بیشتر از یه هفته نباید مصرف بشه منم یه هفته مصرف کردم گذاشتم کنار