2777
2789
عنوان

ببخشید اینو میگما

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز اول هفته اول شکمم هی باد میکرد ولی بعدش اوکی شد الانم عادیه فقط به حای دفع باد دارم انگار هیچ ...

من اگر فیلم شکم میدیدم میتونستم نظر بدم ولی متاسفانه اینجا نمیشه،ولی شما حتما مراجعه کنید تا سریع تر بهبودی پیدا کنید

متخصص گوارش برم خوبه؟میترسم یهو بگه آندوسکوپی و اینا 

نترس عزیزم ،هم گوارش میتونید تشریف ببرید،هم جراح بعدم اگر بخوان انجام بدند کونولوسکوپی انجام میدند بعدم سنتون چون پایینه انجام نمیشه

روغن زیتون خیلی میخورم ،حالا میخوام برم روغن کرچک بخرم.ببینید ببخشیدا وقتی دفع میکنم یکمم اصلا سفت ن ...

پودر پیدرولاکسو من دو ساله استفاده میکنم و حتی به پسر یساله ام میدادم تا الان که دوساله شده و چند ماهه که بدون استفاده دفع داره و خوب شدیم جفتمون اگه حس مدفوع نداشته باشین وه تو روده بمونه اب مدفوع جذب روده میشه و مدفوعتون خشک میشه ممکنه شقاق یا بواسیری بگیرین بهتره هرچه زودتر درمان کنید و نزارین سردی کنید

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
پودر پیدرولاکسو من دو ساله استفاده میکنم و حتی به پسر یساله ام میدادم تا الان که دوساله شده و چند ما ...

مرسی ازت فقط من دفع داشتم اصلا سفت نبود انگار اصلا تو روده زیاده نمونده بود که حالت یبوست بشه سر همین نگرانم یبوست میشه درمان کرد ولی اینکه اصلا چیزی برای دفع نیس نگرانم میکنه

عزیزم راحت هستید برای من فیلم بفرستید یا دوست دارید همون دکتر برید؟

الان اومدم یه دکتر عمومی ببینم چی میگه اگر تا آخر هفته اثری نکرد میرم متخصص گوارش چون من تیروئید و ریزش مو هم دارم میترسم از اون باشه