2777
2789
مرسی عزیزم. البته اگه مثبت باشه. ایشالا به مراد دلت برسی عزیزم

الهی ک مثبته برامنم دعا کن 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايشالا...الان خوندم مارك مديكور مثبت كاذب هم نشون ميده     عزيزم ايشالا باردار ميشي... & ...

ن مگه کیست داری ک شک داری

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
مرسی عزیزم. البته اگه مثبت باشه. ایشالا به مراد دلت برسی عزیزم

مبارکه مامانی فردا با ادرار اول صبح تکرار کن هرچند من براخودم وسط روز زدم پررررنگ شد یهو

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
ايشالا...الان خوندم مارك مديكور مثبت كاذب هم نشون ميده     عزيزم ايشالا باردار ميشي... & ...

اون کیت تخمک گذاریه که با کیست مثبت کاذب نشون میده بی بی چک به کیست ارتباطی نداره برای شما انشالله مثبته

منم از وقتی اقدام کردم ریخته بهم سیکلم اگه بی بی گذاشتی باز بیا خبر بده ما هم امید بگیریم

اون کیت تخمک گذاریه که با کیست مثبت کاذب نشون میده بی بی چک به کیست ارتباطی نداره برای شما انشالله م ...

حتما عزيزم... بيبي ميزارم عكسش رو ميزارم براتون... فردا يه مارك ديگه ميزارم...ايشالا به مراد دلت برسي عزيزم

اره من تخمدان هام پلي كيستيك هستش

نمیدونم پس لازمه ازمایش ان تی بدی