2777
2789
عنوان

توروخدا کمک دخترم هیچی نمیخوره

8503 بازدید | 37 پست

۱ سالشه 

به مرور و کم کم هر روز کمتر از دیروز میخورد 

امروز دیگه هیچی نخورد 

حتی عاشق ماسته ولی نمیخوره 

آب با لیوان همیشه میخوره ولی نمیخوره اصلا 

غذا اصلا 

شیر اصلا 

شیشه شیر رو میکنم تو دهنش فقط نگه میداره مک نمیزنه 

نمیدونم امروز چه جوری زنده موند چون هیچی نخورد 

گشنشم نمیشه 

حدود ۳ هفته پیش یا یک ماه پیش کرونا گرفت میتونه از اون باشه 

خیلیییی داغونم کممممممممک 

دندونشم نیست خوابش خیلی عادی و خوبه چون دندونای پایینش داشت درمیومد کلی تو خواب جیغ میزد و بیدار میشد 

کسی میدونه از چیه ؟؟؟ 

خسته شدم 

با قطره چکون هم نمیخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شربت اشتها از داروخونه بگیر چند روز بخوابه خوب میشه پسر منم وقتی مریض میشه این طوری میشه شربت مید ...

شربت اشتها امروز گرفتم 

بهش دادم هیچی به هیچی 

چه موقع تاثیر میزاره این اشتها آورای مزخرف ؟

دکتر ببری حداق یه شربت اشتها میده

و کلی شربت ویتامین میده

منم بچم کوچیک بود میرفتم دکتر واسه بی اشتهایی با یه کیسه با کلی شربت برمیگشتم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

من دختر داییم این مشکلو داره متاسفانه یک سال و نیمشه 

سه هفته ویش کرونا گرفت بد ک ما هم ازش گرفتیم 

هر چی میخورد بالا میورد و چیزیم نمیخورد دیگ 

اخر سر شک کردیم بردیمش دکتر متخصص کودکان خیلی عصبی شد دکتره گفت این معدش وشکل داره احتمالا سوتغذیه میگیره بچه اگ دیر اقدام کنید خلاصه دارو داد برای مریضیش گفت اینو بدید خوب شد دو هفته بعد ببرید عکس بگیرید رادبوتراپی

بردیمش عکس گرفتیم خوب شد مریضیشم خداروشکر گفت دریچه معدش شله باید دارو بدید بخوره داروهاشم کمیابه و نیست جز چند تا جا یکسال باید دارو بخوره فقط ی تیکه نون میخورد اونم برای ابنکه زنده بمونه 

حتما ببرش متخصص کودکان بچه بی دلیل غذا نمیخوره