2777
2789
عنوان

دارم ازدواج میکتم به استان دیگه غریبه بودن خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 97 پست
چون برا من خانواده شرط اوله 

درسته ولی خونواده قرار نیس قیدشو بزنم هر کسی ی شرایطی داره من بین خواستگارام واقعا این پسر سالم مو ادب با اصالت که شغلش ثابته بود و انتخابش کردم علاقه هم ک بهم داریم ...خونواده هم هر کسی بفکر خودشه مثلا اجیا ازدواج میکنن ...دادلشا همین طور بعدش تو میمونی و اون انتخابت ...همه میرن سر زتدگیشون یکی دور یکی نزدیک فقط من میمونم و من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غریبه اگر وفا کند خویش من است  گرگ بیابان گر مرا شیر دهد میش من است  عزیزم اگه تحقیق کرد ...

بخشیددرستش اینه

بیگانه اگر وفا کند ......

اشتباه شد😂😁

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
درسته ولی خونواده قرار نیس قیدشو بزنم هر کسی ی شرایطی داره من بین خواستگارام واقعا این پسر سالم مو ا ...

عزیزم من جواب اون یکی کاربر دادم نه شما

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩
اگر درون گرا باشی و عاشق تنهایی نه اذیت نمیشی ولی اگر مثه من برونگرا باشی یکم سختت میشه ولی من خودمو ...

من خودم درسخونم و ارشدمم رشته های مد نطرن فقط استان ایشون داره بعد عشقمم خیلی بهم بها میده ک درس بخون ب اهدافت فک کن تا تهش پای تمام اهدافت میمونم ک بشون برسی خیلی ادم خوش گذرونیه تنوع و مسافرت دوس داره بیرون رفتن مناسبتا خیلی اهمیت میده حتی میگه توی خونه هم نباید تکراری شه برات هر دفعه ی کاری انحام بدیم با هم ک اذست تشی

من خودم درسخونم و ارشدمم رشته های مد نطرن فقط استان ایشون داره بعد عشقمم خیلی بهم بها میده ک درس بخو ...

خب خداروشکر ک انقد فهمش میرسه و انقدر شرایط شمارو درک میکنه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
خب پس اصلا تعلل نکن عزیزم، ما ۶ساعت، تازه خونواده همسرمم یه استان دیگه هستن، از ۲قوم و فرهنگ مختلفیم ...

ممنونم خیالم راحت شد ❤انشالله همیشه ارامش ملازم همیشگی زندگیت باشه فقط ی سوال دارم شما پشیمون نیستی راضی از زندگیت 

خب خداروشکر ک انقد فهمش میرسه و انقدر شرایط شمارو درک میکنه

خدا رو همیشه شکر میکنم تو این اوصاع بد ک ادم خوب کمتره ی ادم خوب سر راهم گذلشت انشالله نصیب تمام دختران سرزمینم بشه همچین پسری ❤

ممنونم خیالم راحت شد ❤انشالله همیشه ارامش ملازم همیشگی زندگیت باشه فقط ی سوال دارم شما پشیمون نیستی ...

قربونت، ایشالا خوشبخت بشی گلم، من راضی ام ولی راه دور و غربت اذیتم میکنه و تنهایی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

البته من شرایطم با شما فرق داره،هیشکیو اینجا ندارم خونواده همسرمم نیستن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤