سلام بچه ها من چهار ساله تو دانشگاه با ی اقا پسر اشنا سدم شغلش عالیه خودش عالیه ظاهرشم زیباست و اخلاقش خیلی بهتر خونواده با اصالتی داره خیلی خوبن تحقیقم کردیم خیلی خوب فقط استان همجوارمونن فاصله شهر هامون سه ساعت راهه بنظرتون با این حال ازدواج کنم ؟ خیلی عاشقمه حالا بنظرتوت راه دور ممکنه تاثیر بد داشته باشه رو زندگیم ک دور میشم از شهرم و خونوادم؟
درسته ولی خونواده قرار نیس قیدشو بزنم هر کسی ی شرایطی داره من بین خواستگارام واقعا این پسر سالم مو ادب با اصالت که شغلش ثابته بود و انتخابش کردم علاقه هم ک بهم داریم ...خونواده هم هر کسی بفکر خودشه مثلا اجیا ازدواج میکنن ...دادلشا همین طور بعدش تو میمونی و اون انتخابت ...همه میرن سر زتدگیشون یکی دور یکی نزدیک فقط من میمونم و من
غریبه اگر وفا کند خویش من است گرگ بیابان گر مرا شیر دهد میش من است عزیزم اگه تحقیق کرد ...
بخشیددرستش اینه
بیگانه اگر وفا کند ......
اشتباه شد😂😁
باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️ از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
اگر درون گرا باشی و عاشق تنهایی نه اذیت نمیشی ولی اگر مثه من برونگرا باشی یکم سختت میشه ولی من خودمو ...
من خودم درسخونم و ارشدمم رشته های مد نطرن فقط استان ایشون داره بعد عشقمم خیلی بهم بها میده ک درس بخون ب اهدافت فک کن تا تهش پای تمام اهدافت میمونم ک بشون برسی خیلی ادم خوش گذرونیه تنوع و مسافرت دوس داره بیرون رفتن مناسبتا خیلی اهمیت میده حتی میگه توی خونه هم نباید تکراری شه برات هر دفعه ی کاری انحام بدیم با هم ک اذست تشی
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن