2777
2789
عنوان

کسی مژه کار هست والیوم بیاد کمک

3460 بازدید | 15 پست

بچه ها هرکس کار  اکستیشن انجام میده راهنمایی کنه

من تازه کلاس رفتم و امروز فن کردن یاد دادن ولی من هرکاریییی میکنمممممم وقتی مژه  هارو بر میدارم آخرشون به هم وصل نیس هم همون موقع این مشکل و داشتم هم الان هر چی تمرین میکنم نمیشهههه،مشکل کجاست دیوانه شدم نا امید شدم از خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون میخوام دسته کوچیک بردارم زمان میبره برام نمیدونم چرا اینقدر سخته برام!!!بعنی مال اینکه معطل ...

عزیزم پنست رو محکم نگه‌ دار 

و وقتی خواستی مژه رو از روی ریل ورداری، آروم وردار 

سریع ک ورداری تهش سوزنی نمیشه 

عزیزم پنست رو محکم نگه‌ دار  و وقتی خواستی مژه رو از روی ریل ورداری، آروم وردار  سریع ک ...

مزسی گلم بله ریلی فنی سازی میکنم و حتی از ۳۰تا ۱کیش سوزنی میشه اون یکی و هم میخوام بزارم یا بردارم جدا میشه

استارتر جان سوال داشتم ازت

وقتی میخوای مژه رو بکاری مژه هارو از روی پوست میچسبونی چجوریه کلا؟؟

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
نه یه میل فاصله از ریشه مژه اصلی به ساق مژه 

آهان پس ایرادی برا غسل و وضو نداره که 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕