2777
2789

من فکر کنم دارم ولی حوصله دکتر رفتن ندارم😶من دریچم مشکل داره اول متورال داد بعد پروپرانولول 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید شما مشکل قلب یا فشار خون دیگه ای داشتید یا نه؟؟ قبل عمل بارداری تجربه کردید ؟  منع بار ...

رو بارداری اول تشدید شد

دو سال بعد زایمان عمل کردم

الآن هم بارداری دومه ، یه بار به متخصص قلب مراجعه کردم ، گفت مشکلی برای بارداری و زایمان طبیعی نیست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اسی جون نوار قلب و هولتر و گزارش عمل EPS و اسکن و تست ورزش و سی تی آنژیو بگیر ببر تهران پیش دکتر مجید حق جو بیمارستان شهید رجائی و دکتر سعید اورعی خ توانیر روبروی بیمارستان دی کلینیک آریتمی

این دوتا تشخیصشون حرف نداره

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
ببخشید شما مشکل قلب یا فشار خون دیگه ای داشتید یا نه؟؟ قبل عمل بارداری تجربه کردید ؟  منع بار ...

اسی جون به حرفم گوش بده پست قبل گفتم چی کار کنی 

هولتر اسکن سی تی آنژیو EPS تست ورزش انجام بده ببر پیش حق جو یا اورعی

همه رو نمی تونی حداقل هولتر ببند هولتر ۴۸ ساعت تو دولتی ها زیر ۵۰ تومن هست گزارشش رو ببر حق جو و اورعی

به حرفم گوش بده

به جای اینکه اینقد تو نی نی سایت بپرسی برو پیش حق جو و اورعی

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
اسی جون به حرفم گوش بده پست قبل گفتم چی کار کنی  هولتر اسکن سی تی آنژیو EPS تست ورزش انجام بده ...

سلام. 

تست ورزش رو انجام دادم قبلاً منفی بود . 

هولتر  مگه دکتر نباید تجویز کنه؟

دکترهایی که من تا الان رفتم هم هولتر انجام ندادن. نمی‌دونستم خودم میتونم درخواست بدم. 

از طرفی من الان دارم دارو مصرف میکنم برای هولتر باید دارو باید قطع بشه درسته؟

سلام.  تست ورزش رو انجام دادم قبلاً منفی بود .   هولتر  مگه دکتر نباید تجویز ک ...

به دکتر بگو هولتر بنویسه نوار قلب ۴۸ ساعته هست تو خواب و بیداری ریتم رو ثبت می کنه