2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده همسر

225 بازدید | 26 پست

سلام خانوما.من هفت ساله ازدواج کردم و کل این هفت سال بحث و دعوا داشتیم به خاطر خانواده همسر.دیگه خسته شدم.دیگه نمیکشم.به نظرتون قطع رابطه باهاشون برام مشکل سازنمیشه؟همسرم برع پیششون ولی من نه.خیلی دلم شکسته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من نظرم این هست که هیچ وقت نباید رابطه رو قطع کرد چون بیشتر اذیت میشی .سعی کن همیشه تعاد ...

اینم حرفیه،به خاطر همین که نکنه بیشتراذیت بشم دودلم‌.حالا خواهرشوهرمم کرونا گرفته اصلا دلم نمیخواد حتی حالشو بپرسم،موندم بین دوراهی.

بنظر من قطع رابطه واقعا کار درستی نیست 

شاید خانواده ی همسرتون شما رو دوست نداشته باشن ولی بچه هاتونو دوست دادن بچه هاتون احتیاج دارن به فامیل 

در کل بنظرم حفظ تعادل کن دو هفته یبار همو ببینین در حد کم و مختصر 

بنظر من قطع رابطه واقعا کار درستی نیست   شاید خانواده ی همسرتون شما رو دوست نداشته باشن و ...

بچه ندارم عزیزم،ولی به خدا همش پیشه دکتراعصابم.حس میکنم دیگه واقعا کشش ندارم،دستم میومد ازشوهرمم جدامیشدم که هیچکدومشونو نبینم

اینم حرفیه،به خاطر همین که نکنه بیشتراذیت بشم دودلم‌.حالا خواهرشوهرمم کرونا گرفته اصلا دلم نمیخواد ح ...

احوالش رو بپرسی اتفاقی نمی افته این طوری  شرمنده هم میشه وبهونه دستشون نمیدی.

نمیدونم بچه داری یا نه ولی بچه ها واقعا به پدر بزرگ ومادر بزرگ وخاله عمه دایی وعمو احتیاج دارند به اندازه کافی خودشون تنها هستند

عزیزم بهترین چیز حفظ تعادل است.