سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 عنوان قطع رابطه با خانواده همسر 234 بازدید | 26 پست سلام خانوما.من هفت ساله ازدواج کردم و کل این هفت سال بحث و دعوا داشتیم به خاطر خانواده همسر.دیگه خسته شدم.دیگه نمیکشم.به نظرتون قطع رابطه باهاشون برام مشکل سازنمیشه؟همسرم برع پیششون ولی من نه.خیلی دلم شکسته. 1401/05/03 | 22:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 اره عالیه اینکارو تا حالا نکردم ولی دیگه خستم.
روسیانا عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 745 ما هم الان حدود چهار پنج ماهی میشه با خواهرشوهرام قطع رابطه کردیم.
سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 ما هم الان حدود چهار پنج ماهی میشه با خواهرشوهرام قطع رابطه کردیم. پشبمون نشدی هیچوقت؟
سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 یه عذابی کشیدم که دیگه نمیخوام سربه تن شوهرم و خانوادش باشه.دیگه دلم نمیخواد حتی باشوهرم زندگی کنم.
اناریاقوت عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 850 سلام عزیزممن نظرم این هست که هیچ وقت نباید رابطه رو قطع کرد چون بیشتر اذیت میشی .سعی کن همیشه تعادل رو حفظ کنی ورفت وامدت رو کم کنی کلا قهر شدن بیشتر به خودت اسیب میزنه
سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 سلام عزیزم من نظرم این هست که هیچ وقت نباید رابطه رو قطع کرد چون بیشتر اذیت میشی .سعی کن همیشه تعاد ... اینم حرفیه،به خاطر همین که نکنه بیشتراذیت بشم دودلم.حالا خواهرشوهرمم کرونا گرفته اصلا دلم نمیخواد حتی حالشو بپرسم،موندم بین دوراهی.
فرشته۱۶_ عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 1062 بنظر من قطع رابطه واقعا کار درستی نیست شاید خانواده ی همسرتون شما رو دوست نداشته باشن ولی بچه هاتونو دوست دادن بچه هاتون احتیاج دارن به فامیل در کل بنظرم حفظ تعادل کن دو هفته یبار همو ببینین در حد کم و مختصر
سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 بنظر من قطع رابطه واقعا کار درستی نیست شاید خانواده ی همسرتون شما رو دوست نداشته باشن و ... بچه ندارم عزیزم،ولی به خدا همش پیشه دکتراعصابم.حس میکنم دیگه واقعا کشش ندارم،دستم میومد ازشوهرمم جدامیشدم که هیچکدومشونو نبینم
neگار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 چرا نمیشه؟ شوهرم عمرن قطع رابطه کنه هر روز خونه ننش دیگه روانیم کردن خسته ترینم
سامیارکوچک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 790 شوهرم عمرن قطع رابطه کنه هر روز خونه ننش دیگه روانیم کردن بذار اون بره،امان از این مردا
اناریاقوت عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 850 اینم حرفیه،به خاطر همین که نکنه بیشتراذیت بشم دودلم.حالا خواهرشوهرمم کرونا گرفته اصلا دلم نمیخواد ح ... احوالش رو بپرسی اتفاقی نمی افته این طوری شرمنده هم میشه وبهونه دستشون نمیدی.نمیدونم بچه داری یا نه ولی بچه ها واقعا به پدر بزرگ ومادر بزرگ وخاله عمه دایی وعمو احتیاج دارند به اندازه کافی خودشون تنها هستندعزیزم بهترین چیز حفظ تعادل است.