2777
2789

سلام مادرا و خواهرای عزیز تو رو خدا لطفا متن زیر بخونید، همانطور که میدونید مصوبه ای تصویب شده برای کنکور 1402 که به شدت به ضرر بچه هاست و باعث شکاف طبقاتی میشه. 

1_ با حذف شدن عمومی ها در کنکور، درصد گیری برای درس های تخصصی به شدت سخت میشه چون در کنکور پیشین اگر کسی در درس های تخصصی ضعف داشت میتونست با درصد گرفتن از عمومی اون جبران کنه. 

2_ با گذاشتن شرط معدل ، در حق دانش آموزانی که در مدارس عادی یا شهرهای محروم زندگی میکنن اجهاف خواهد شد. همانطور در حوزه های امتحانی های نهایی به صورت گسترده بیشتر از کنکور تقلب خواهد شد و همینطور در کشور حدود 17000 نفر معد بیست وجود دارد. 

و لطفا با وارد شدن در لینک زیر و امضا کردن آن به ما کمک کنید 

https://www.karzar.net/51539

💜Army. For ever💜✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره ریدن به زندگیمون حالا هی ما بزنیم تو کلمون چیزی درست نمیشه بشین درستو بخون ما خو کلا جام ...

درسمون که باید بخونیم درسته، ما قشر ضعیف حداقل باید تلاشمون بکنیم که حداقل شرمنده خودمون نشیم بگیم هیچ کاری نکردیم 

💜Army. For ever💜✌️
کسیکه تو دولتی و دهات هم درس بخونه اجحاف رو نمینویسه اجهاف!

یعنی شما تو عمرتون اشتباه تایپی نداشتید؟؟؟؟؟ 

اگه نداشتید که اجرتون با خدا منو اگاه کردید 

اگه داشتید که بازم بخاطر مسخره کردن من میسپارمتون به خدا

💜Army. For ever💜✌️
یعنی شما تو عمرتون اشتباه تایپی نداشتید؟؟؟؟؟  اگه نداشتید که اجرتون با خدا منو اگاه کردید  ...

ببین اگه مثلا مینوشتی اجماف میگفتیم دستت اشتباهی خورده و میشد غلط تایپی

الان واضحه که شما نمیدونستی از کدوم ح استفاده کنی.

این اصلا قابل قبول نیست

ببین اگه مثلا مینوشتی اجماف میگفتیم دستت اشتباهی خورده و میشد غلط تایپی الان واضحه که شما نمیدونستی ...

گفتم که مهم نیست من خدا را قاضی کردم. 

💜Army. For ever💜✌️

من امضا کردم خدا کنه لغو بشه

اینایی که میگن باشرایط خودتون رو وفق بدین گ و ه زیادی میخورن 

اینا همونایی هستن که دربرابر همه چیز زود تسلیم میشن

نمیدونن ما داریم برا چیزی ک حقمون نیس میجنگیم که بازیچه نشیم

من امضا کردم خدا کنه لغو بشه اینایی که میگن باشرایط خودتون رو وفق بدین گ و ه زیادی میخورن  ای ...

خوشحالم حداقل یکی پیدا شد مثل خودم. خیلی ممنون 💜💜

💜Army. For ever💜✌️