2777
2789

سلام 

اگه تاپیکای قبلیم رو خونده باشید در جریانید که رابطه مادرم و همسرم شکرآبه 

بالاخره بعد سه ماه با وساطت پدرشوهرم شوهرم رو راضی کرد که منو بذاره برم خونه بابام ولی همسرم خودش نمیاد و گفته دیگه نمیام ولی خیییییلی خیییییلی زیاد بهم ابراز علاقه کرد و گفت خدا میدونه چقدر دوست دارم ولی مادرت خیلی رو اعصابمه😥

الان خیلی آروم و مهربون شده میخوام از فرصت استفاده کنم رابطشون رو درست کنم بنظرتون مادرم رو بفرستم خونه مادرشوهرم که حالا تعریف کنه از همسرم و یه هدیه هم بخرم بدم مامانم بده مامانش که از دلش دربیاره خوبه؟ 

اصلا نظر شما چیه؟ چجوری از چ راهی وارد بشم بهتره 

فقط بگم شوهرمن بشدت از پدرمادرش حرف شنوی داره 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت بگو خیلی دوستش داری و نمیخوای اینقدر دیر به دیر ببینیش ازش بخواه به خاطر تو با همسرت راه بیاد. اگه مادرشوهرت به شوهرت انتقال میده حرفاشو آره خوبه. می تونی با مادرت صحبت کنی خودش یه بار بیاد خونتون کادو بگیره واسه تو و شوهرت. با زبون نرم از دلش دربیاره البته نه اینکه منت شوهرت بکشه ها نه ولی مادرانه باهاش احوال پرسی و اینا کنه

دلخوریشون بابت چی بود،؟

شوهرم میگه مامانت باجناقم رو بهتر از من تحویل میگیره همش به اسم اون شوهر منو صدا میزنه 

مامانمم میگه عمدی نیست اشتباه میکنم شوهرم میگه عمدیه چون همیشه تکرار میکنه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

ازبس از درون آشوبه حالم سرگردونم 

نمیدونم صبر کنم زمان بگذره یا کاری کنم یا اصلا هیچ کار نکنم نمیدونم 

فقط الان خداروشکر میکنم که میتونم برم خونه بابام

با این کار مامانت کوچیک میشه کهههه

چرا کوچیک میشه؟ از معذرت خواهی و منت کشی گه بهتره

آخه الان وضعیتشون خیلی شکننده است. ممکنه با پا درمیونی آشتی کنن ولی بعدش دوباره خیلی راحت کار میتونه به بحث و دعوا بکشه