2777
2789
عنوان

به هر دری میزنم کار گیرم نمیاد

756 بازدید | 33 پست

دیگه ناامید شدم به هرجا سر میزنم اولش امیدوارم میکنن ولی بعدش یهو میگن نه جور نیست، دیگه خسته شدم انگار خدا شرایط منو نمیبینه دوسم نداره😭

خانوادم سخت گیرن خیلی محدودم، درست بهم پول نمیدن همیشه هشتم گرو نهمه، موندم چیکار کنم

فوق لیسانس ادبیات هم دارم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کار ازاد یا هنری انجام‌نمیدی؟

دوره اسکین کر برو دوره ناخون یا مژه یا کراتین درامدش خوبه

حتی کارای دستی مثل بافت صندل و کیف مکرومه و فروش انلاین

یه مهارت یاد بگیر خودت باهاش کار کن منتظر استخدام شدن نباش

تاپیک اخرم و ببین استاتر شاید اون شعل بدردت بخوره

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
هر کاری که بتونم از پس مخارج خودم بر بیام، فقط بازاریابی و... نمیتونم ۲۶سالمه

برو تاپیک اخرم و ببین

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
شد دیگه

یاد سال اول دانشجویی افتادم. قبلش خودمو به آب و آتیش زدم یه دفتر اطلاعات جمع کردم. سر فصل دروس هر رشته ای رو پیدا کردم. اینکه چند نفر خانم میخوان چه شهرهایی هست و و و.

بعد رفتم به بچه ها میگفتم چطوری انتخاب رشته کردین.

اکثرا میگفتن هیچی گفتم دخترخاله م یه چی زد رفت.

شد

بنظر میرسه 90% دوستانی که دانشگاه میرن اصولا براشون مهم نیست چه رشته ای و کدوم دانشگاه و کدوم شهر برن. فقط مهمه اولا حتما دولتی باشه دوما در هر صورت دانشگاه باشه!

عمر و وقتی که میگذارن و مغزی که میذارن واسه گرفتن مدرک دوزار ارزش نداره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
ظرفیت خیلی پایینه، امسال که قبول نشدم

چندتا بود؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
هر کاری که بتونم از پس مخارج خودم بر بیام، فقط بازاریابی و... نمیتونم ۲۶سالمه

دوست من زد تو کار گلدوزی خیلی زود تونست پیشرفت کنه و به درآمد برسه و هزینه اموزششم زیاد نیست 

فک کنم حدود دویست برای آموزش داد یمقدارم بابت وسیله 

پیج نیلارز رو تو اینستا سرچ کنی میاد آموزش گلدوزی داره قیمتش مناسبه کارشم خوبه