2777
2789
عنوان

دوستم با شوهر خواهرش چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 124 پست
بهترین کار اینه به مادرش بگه یعنی باید بگه و تحت هیچ شرایطی  با دامادشون تنها نشه والا خواهرش ب ...

خوا هر منم همین بود اما شوهرش خداوکیلی سرش پایین بود اصلا مثل این نبود این از همون اول تابلو بود عروسیش به جای اینکه زنشو نگاه کنه چاردونگ حواسش به این بود ولی آره فکر کنم منطقی ترین کار اینکه به مادرش بگه

میترسه که داماد همه چیز و انکار کنه اگه مثلا بعد از زایمان بگه  دیر میشه ؟؟؟؟

نمیخواد رودرو کنه که داماد کتمان کنه

به مادر میدگه تا رفت و امد کنترل شه زیاد داماد نیاد خونشون ایشون لباس بهتر بپوشن و وقتی ایشون تو جمع نیست بهشون ایرادی وارد نشه و کلا مادر کنترل کنه و اگر خدایی نکرده ماجرا بدتر شد مادر در جریان باشه سریع دخالت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسه که داماد همه چیز و انکار کنه اگه مثلا بعد از زایمان بگه  دیر میشه ؟؟؟؟

معلومه که مجبوره از خجالت و ترس انکار کنه مادر دوستتون هم نباید دنبال اثباتش باشه همین که بهش تذکر بده و بگه که در جریان غلط اضافه ای که می‌کنی هستم و حواسم بهت هست کافیه به نظرم. اونم  با خودش که خلوت کنه متوجه میشه که دوستتون  باهاش شوخی نداره

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
عزیزم اولا ممنون میشم اسم مستند رو بفرمایید  ثانیا فطرت آدمها کاملا قبول میکنه که لخت بودن به ...

چقدر قشنگ خودتونو گول میزنید     
آمار تجاوز توی ایران اتفاقا خییییلی بیشتره چون فضا بسته هست و بیماران جنسی محلی برای تخلیه ی خودشون ندارن ولی اینکه آمار رو مستقیم اعلام نمیکنن و از مردم مخفی میکنن دلیل نمیشه آمار کم باشه!! ضمن اینکه توی ایران بیشتر مردم روشون نمیشه راجع به تجاوزی که بهشون شده حرف بزنن که این خودش هم آمار رو به شدت پایین میاره!!

فیلمی که من از این موزه دیدم رو بیشتر از یک سال پیش داخل تلویزیون دیدم و اسمش رو هم به یاد ندارم ولی اگه درست بگردید حتما پیدا میکنید!!
ضمنا شما با این حرف ها بار گناهی که روی دوش متجاوز هست رو کم میکنید و فکر نکنید توی گناهش شریک نمیشید و باعث میشید دل قربانیان تجاوز بیشتر بشکنه که این خودش باز هم گناهه! یه درصد احتمال بدید یک قربانی تجاوز پیام هاتون رو خونده باشه!! لخت بودن فقط ظاهری نیست ممکنه یکی مایل به لخت بودن و خالی بودن مغزش باشه که اونوقت دیگه نمیشه چیزی رو واسش توضیح داد... بحث با شما فایده ای نداره... واقعا متاسفم و لطفا دیگه ریپ نزنین!!   

نمیخواد رودرو کنه که داماد کتمان کنه به مادر میدگه تا رفت و امد کنترل شه زیاد داماد نیاد خونشون ایش ...

انه مادرش اصلا اینجوری نیست اگه بفهمه یک فس با داماد دعوا میکنه و یک گوشمالی سنگین میده برای همین این  دختره میترسه

انه مادرش اصلا اینجوری نیست اگه بفهمه یک فس با داماد دعوا میکنه و یک گوشمالی سنگین میده برای همین ای ...

دیگه چاره ای نیست از نگفتن بهتره . مادر خودش بهتر صلاح میدونه چی کار کنه. حداقل حواسشون به خیانت های بعدی پسر هم باشن و مشکلی برای دوستت پیش نیاد خدایی ناکرده

آره باید همینکارو بکنه اما اگه مادر و کار و به جاهای باریک تر نکشه

مادرا بهتر مصلحت بچه هاشونو در نظر میگیرن.نگران نباش مخصوصا حالا که دخترش حامله اس مطمئن باش کاری نمیکنه که دخترش متوجه بشه و مشکلی پیش بیاد تو زندگیش.

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
خوا هر منم همین بود اما شوهرش خداوکیلی سرش پایین بود اصلا مثل این نبود این از همون اول تابلو بود عرو ...

من به همسرم گفتم اونم نظرش همین بود که با پدر مادرش در میون بذاره 

بله آدمای چشم پاکم هستن اینکه حریم ها حفظ بشه و هر کی حد خودشو بدونه خیلی خوبه متاسفانه به اسم امروزی بودن و مدرن بودن حجب و حیا خیلی کم رنگ شده 

انه مادرش اصلا اینجوری نیست اگه بفهمه یک فس با داماد دعوا میکنه و یک گوشمالی سنگین میده برای همین ای ...

نباید ازین مورد بترسه اتفاقا بذار بشونتش سر جاش اونا بهش اعتماد کردن و اونو به حریمشون راه دادن اون وقت این آدم اینجوری نمک خورده و نمکدون میشکنه وای خیلی حرصم گرفت ازین ادم