2777
2789
عنوان

دوستم با شوهر خواهرش چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دل  یه فیلم ۳۰ ثانیه ای بی سر و ته در آپارات که اصلا چنین چیزی رو اثبات نمیکنه  ولی ...

من نگفتم از آپارات ببینین من اصلا خودم از آپارات ندیدم!!! آپارات که اصصصلا منبع معتبری نیست و پر از ایراده! من فیلم نیم ساعته دیدم از این موزه که مستند شده بود! خیلی هاشون بچه هایی هستن که لباس مدرسه تنشون بوده اصلا!! سعی نکنین صورت مسئله رو پاک کنین... این حرف شما یعنی دارید تقصیر رو کردن قربانی میندازید... هیچ میدونین چه گناه بزرگیه و چقدر حرف سنگینیه؟؟ میدونین این حرف باعث میشه متجاوز به خودش اجازه بده به کسی که یکم پوشش کمتری داشته باشه به راحتی تجاوز کنه؟؟؟ بیشتر فکر کنین!

يكي از عواملي كه باعث همچين رفتارهاي زشتي ميشه كه مكررا هم داره تو جامعه ي ما تكرار ميشه  عدم ...

آره واقعا خیلی بده ان خواهرش از همون اول برعکس این دوستم تنبل بود همه کاراشو یا این میکرد یا مامانش 

اینم نمیتونه ببخش میگه من مثل داداش بهش اطمینان کردم چرا با من 

ببین عزیز چه داداش چه دوماد باید یکسری حریما رو حفظ کنی چون عده ای ذهنشون بیماره این دوست شما نمیدونم چه پوششی داشته ویا چه حد به این دوماد نزدیک شده ک همچنین جسارتی کرده 

من نگفتم از آپارات ببینین من اصلا خودم از آپارات ندیدم!!! آپارات که اصصصلا منبع معتبری نیست و پر از ...

عزیزم اولا ممنون میشم اسم مستند رو بفرمایید 

ثانیا فطرت آدمها کاملا قبول میکنه که لخت بودن به دنبالش تجاوز هست مگر اینکه تمایل به لخت بودن انقد زیاد باشه که آدم خودشو گول بزنه 

ثالثا کسی تقصیر متجاوز رو پاک نکرد اون فرد گناهش سرجاشه هیچکس منکر نیست اما تجاوز میتونه عوامل مختلفی داشته باشه 

و در آخر اینکه آمار های جهانی نشون میده تجاوز در کشور های اروپایی که وضعیت حجاب سطح مطلوبی نداره خیلی زیاده 

عزیزم امیدوارم بهترین ها همیشه برای شما و دیگر دوستان رقم بخوره خدانگه دارتون ❤

گاهی فقط گوش باش
چیکار میتونه بکنه ؟؟؟؟

به نظر من در میان گذاشتنش با یه فرد مورد اطمینان خیلی عاقلانه اس و برای دوست شما کسی بهتر از مادرش نیست.مادرش می‌تونه بهتر اوضاع و مدیریت کنه حتی می‌تونه رودرو به دامادش تذکر بده بدون اینکه بذاره دخترش از خطای شوهرش مطلع بشه.به هر حال داماد اگه از دوستتون میترسید یا با بی اعتناییش کوتاه میومد تکرار نمی‌کرد به نظرم اگه متوجه بشه مادرش و در جریان گذاشته از ترس اینکه بقیه خبردار بشن کوتاه میاد

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
ببین عزیز چه داداش چه دوماد باید یکسری حریما رو حفظ کنی چون عده ای ذهنشون بیماره این دوست شما نمیدون ...

اینا کلا خانواده آزادی بودن درحدی که مثلا مامانشم تاپ و شلوارک می پوشید جلو داماد یا تو عروسی های مختلط لباسشان خیلیی کوتاه بود 

به نظر من در میان گذاشتنش با یه فرد مورد اطمینان خیلی عاقلانه اس و برای دوست شما کسی بهتر از مادرش ن ...

میترسه که داماد همه چیز و انکار کنه اگه مثلا بعد از زایمان بگه  دیر میشه ؟؟؟؟