یه عروس تو فامیل هست که تازه چند ساله اومده و خاله زنک و دو بهم زن هست . طوری که ی بار رفته بوده خونه جاریش غیبت بقیه رو کنه جاریش گرفته بوده از دستش از خونش انداخته بوده بیرون گفته بوده برای دوبهم زنی نیا اینجا.خلاصه که شوهر این خانم از قضا از بچگی با برادر من دوست بودن و بعد ازدواج شروع کردن رفت و آمد . حالا عروسمون هر چی هم بلد نبوده از شرارت و دو بهم زنی رفته از این خانم یاد گرفته. طوری ک هروز خونه برادرم دعواست و برادرمو ب جنگ با ما ترقیب میکنه. کارای خودشو تو این چند سال که گذشته و دعوا انداخته بین خانواده نمیبینه فقططططط گیر میده فلانی این کارو کرد بهمانی اون کارو کرد اما نمیگه خودش چیکار کرده . حالا با مامانمم شکر آب شدن ب برادرم گفته مادرتو هرجا ببینم سلام نمیخوام بدم . یعنی مدلش ی جوریه ببینه با داداشمون رابطمون خوبه ب هم میریزه رفتنی انقدددر غیبت مارو میکنه ک دفعه بعد برادرم ما رو دیدنی کم محلی میکنه و ما نمیفهمیم چرا اینطور شده کسی ک دفعه پیش گل و بلبل بوده. تقصیر داداشمم هست که تاثیر پذیره . میره پیش همممه مسائل خانوادگیمونو میگه. دید دیگران ب ما خراب میکنه. یک طرفه ب قاضی میره خودشو مظلوم جلوه میده ما رو ظالم.حتی بچشو نمیذاره ب ما نزدیک شه بچش بزور باهامون حرف میزنه چون بیشتر حرف بزنه دعواش میکنه. اما سوالم اینه من ب عنوان خواهرشوهر اگر دیدم عروسمون ب مادرم بی احترامی میکنه یا بی محلی میکنه عکس العمل من چی باشه . اخه دعوتیم جایی و قراره همو ببینیم تو مهمونی اگر ب مادرم بی محلی کرد همه فهمیدن من چطور رفتار کنم؟ منم محلش ندم یا انگار اتفاقی نیفتاده ؟ میترسم اگر مثل سابق تحویلش بگیرم پر رو تر شه فکر کنه میترسم ازش
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند" #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تحت هیچ شرایطی نمیزارم کسی ب پدرو مادرم توهین کنه اما اینو در نظر بگیر که اگر با لحن بد تو جمع بگی همه میگن حق با اونه و مادر تو و تو هستین ک بدین.با احترام و لحن خوب نزار بی احترامی کنه و جوابشو بده
به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
بی محلی کرد شما ام بی محلی کنین بی احترامی کرد جوری بزن دهنش صدا سگ بده غلط میکنه به مادرت بی احتر ...
خیلی عفریته ست . چشم دیدن مارو نداره . ما پدر نداریم . مهمون سمت شوهرمو دعوت کردم باغ خانوادگیمون . زنداداشم شر کرد نذاشت داداشم بیاد . اونجا بی کس و کار نشسته بودم
نه به داداشت بگو ایشالا خوش باشید با هم شایدم مشکل ازما باشه ولی دلیلی نداره با کدورت بخواهیم به ر ...
دقیقا اگر برادرتون پسر خوبی باشه همین کار رو می کنه. چون الان دیگه اکثر عروس ها حاضر هستند هر کاری کنند که همون اول کار همسرشون رو از خانواده جدا کنند ( انگار که گنج پیدا کردن و می ترسن بقیه رو توی این گنج شریک کنند )
بزار تجربه دوستم وبهت بگم زنداداشش هرجا میرفت از بدی اینا میگفت و اینارو خراب میکرد ولی جلو مردم باهاشون خوب بود اینا هم کلی آبرو داری کردن ولی دیدن بی فایده اس شروع کردن به بی محلی و بدی اونو پیش فامیل گفتن الان دیگه همه زنداداش و میشناسن که چقدر فتنه اس با برادر هم در حد تلفن احوال پرسی میکنن فقط، عروس هم از چشم همه افتاده این آدما باید مثل خودشون باهاشون رفتار بشه