2777
2789
عنوان

سرهمی برای بیمارستان نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3448 بازدید | 60 پست
خودت باید لباس بدی بیمارستان لباس بچه نمی‌ده مگه بری فوق خصوصی🤣🤣چون بیمارستان خصوصی هم خواهر من رف ...

من بیمارستان آتیه بودم ۴ سال پیش خودشون لباس میدادن  ساک بچه هم میدادن توش پوشک و دستمال مرطوب بود 

آقا من یه سوال دارم. باید لباس رو قبل از اینکه بریم اتاق عمل تحویل پرستارا بدیم که وقتی نی نی جونمون ...

برای بچه اولم خودشون یه ساک دادن همه چی توش بود لباس نوزاد دستمال کاغذی خمیردندان مسواک شامپو دمپایی 3 تا نوار بهداشتی بزرگ و... همون لباسی که خودشون دادن تنش کردن.. الان شنیدم نمیدن نمیدونم وقتی دنیا اومد همراهو صدا میزنن لباس ببره یا از قبل ساک لوازم خودمونو باید تحویل بدیم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیمارستان آتیه بودم ۴ سال پیش خودشون لباس میدادن  ساک بچه هم میدادن توش پوشک و دست ...

من کرمانشاهم خواهرم ۱۶میلیون پول داد حتی پوشک به خودش هم ندادم بچه که هیچی دیگع

👈🤷👉

آره الان حتی خصوصی ها هم نمیدن چه برسه به دولتی 

من بچم سه کیلو نیم بود سرهمی سایز صفر اندازش نشد...بعد چون نافش زخمه پرستارا میگفتن سرهمی نپوشین نی ...

کلی سرهمی سایز صفر و یک رو دست جاری و زنداداشم مونده 😂آخه سایز بندی ها فرق میکنن بعضی سایز 1 ها قواره شون خیلی کوچیکه 

چه بد شاید جدیدا اینجوری شده چون من یادمه دوستم هم همون‌ موقع ها صارم زایمان کرد به اونم ساک بچه با تمام وسایل داده بودن ولی رایگان که نیست هزینشو جدا میگیرن اگرم ندن چه بهتر آدم خودش بهترشو تهیه میکنه

کلی سرهمی سایز صفر و یک رو دست جاری و زنداداشم مونده 😂آخه سایز بندی ها فرق میکنن بعضی سایز 1 ها قوا ...

منم اندامم ریزه میزه اس همه میگفتن بچه ات ریزه میشه ..ولی الحمدالله ریزه نبود😁منم کلی لباس صفر گرفتم چندتا پوشک سایز صفر همه رودستم موند🤦.فقط پوشکا رو‌عوض کردم ..

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
حالا اگه من خودم بخوام که لباس بیمارستان تنش نکنن و لباسی که من میگم رو بپوشونن قبول میکنن دیگه؟ اون ...

ما عوض کردیم لباس شو وقتی وارد بخش شدیم 

اما اگه لباس هم بدن اجباری نیست میتونی نگیری چون هزینه شو میگیرن.. شما دو دست از لباسهایی که دوست داری بذار براش 

منم اندامم ریزه میزه اس همه میگفتن بچه ات ریزه میشه ..ولی الحمدالله ریزه نبود😁منم کلی لباس صفر گرفت ...

وای خوب شد گفتی من پوشک هارو سایز 3 تا 6 کیلو خریدم میگم بزرگه برم یه بسته هم 2 تا 5 کیلو بخرم برای روز های اولش

پس فعلا نمی خرم تو بیمارستان اگه دیدم بزرگه پوشکش میخرم