آقا من یه سوال دارم. باید لباس رو قبل از اینکه بریم اتاق عمل تحویل پرستارا بدیم که وقتی نی نی جونمون ...
برای بچه اولم خودشون یه ساک دادن همه چی توش بود لباس نوزاد دستمال کاغذی خمیردندان مسواک شامپو دمپایی 3 تا نوار بهداشتی بزرگ و... همون لباسی که خودشون دادن تنش کردن.. الان شنیدم نمیدن نمیدونم وقتی دنیا اومد همراهو صدا میزنن لباس ببره یا از قبل ساک لوازم خودمونو باید تحویل بدیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کرمانشاهم خواهرم ۱۶میلیون پول داد حتی پوشک به خودش هم ندادم بچه که هیچی دیگع
چه بد شاید جدیدا اینجوری شده چون من یادمه دوستم هم همون موقع ها صارم زایمان کرد به اونم ساک بچه با تمام وسایل داده بودن ولی رایگان که نیست هزینشو جدا میگیرن اگرم ندن چه بهتر آدم خودش بهترشو تهیه میکنه
کلی سرهمی سایز صفر و یک رو دست جاری و زنداداشم مونده 😂آخه سایز بندی ها فرق میکنن بعضی سایز 1 ها قوا ...
منم اندامم ریزه میزه اس همه میگفتن بچه ات ریزه میشه ..ولی الحمدالله ریزه نبود😁منم کلی لباس صفر گرفتم چندتا پوشک سایز صفر همه رودستم موند🤦.فقط پوشکا روعوض کردم ..
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...