2777
2789
عنوان

بیاین میخام راجب مادر شوهرم چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 37 پست
به هیچکس نداده و طلا خریده چون خواهر شوهرمم ناراحت بود می‌گفت چرا مادرم الکی جلو شوهرم هی گفته شش تو ...

کارشون خیلی اشتباه بود درسته طلب ندارین ولی شمارو امیدوار کردن به یه پولی و چشم انتظار گذاشتن 

عزیزم دیگه همه رو داده طلاخریده نمیده دیگ به شما پولی

داداش منم تازگی خیلی باهام درد و دل میکنه و کلی هم طلبکارانه حرف میزنه نسبت ب مامان بابام  جسا ...

وای دقیقا شوهر منم این‌جوری خدایی 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشون خیلی اشتباه بود درسته طلب ندارین ولی شمارو امیدوار کردن به یه پولی و چشم انتظار گذاشتن  ...

نه دیگه اصلا صداشم در نمیاد بگه پوله رسیده ماهم از خواهر شوهرم شنیدیم امشبم دیدمش همش  طلاهاشو قایم میکرد منم اصلا به روی خودم نیاوردم ولی شوهرم خیلی تابلو رفتار کرد دست آخرم که می‌خواستیم برگردیم به زور صد هزار داد به پسرم 

شوهرم وقتی سوار ماشین شدیم صد هزار و پرت کرد ولی اونا نفهمیدن فقط خودم متوجه شدم

من یه درصدم برا این پول حساب باز نکردم خدایی خیلی خوبه در حقمون حالا درست نیست بخاطر شش میلیون بدیشو ...

عیب نداره شوهرتم ی چند وقت دیگه یادش میره حساس نشو 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
دیگه مشکلش حل شده، یادش رفته ولش کن عزیزم، تنتون سلامت باشه، 6 تومن تو این دورو زمونه پولی نیست

آره بابا ما یه مدت وحشتناک تحت فشار بودیم الان شکر خدا خیلی خوبیم و نیازی به این چیزا نداریم

داداشم میگه بابام چرا پولاشو خرج ما نکرده  پدرم خیلی دست خیر داره...

من شوهرم ۲۹ سالشه نسبت به تموم پسرای فامیل مثل پسر خاله پسر عمو پسر دایی و .... که همسن هستن خیلی کمتر خانواده ش حمایتش کردن اینم هی خودشو مقایسه میکنه گله میکنه ولی هیچوقت به روشون نمیاره فقط هر از گاهی به من میگه نسبت به همه هم سختی بیشتر کشیدم هم بچگی بدی داشتم